RIP Corehouse

Idag var det loppis i vårat kära kårhus med det fyndiga namnet Corehouse. Alla inventarier såldes ut - glas, bardiskar, ljuslyktor, skyltar, skivor, tavlor... You name it.Sista kårkvällen var på Halloween, sista kårkvällen ever, och vi hade tentaplugg och kunde inte gå. Vårt avsked till Kåren fick bli på 90-talskvällen helgen innan istället, då hade vi så sjukt skoj!

Det är precis så som vi kommer att minnas vår kära kår! Komer sakna lilla dansgolvet, discokulan på stora dansgolvet, ja stora dansgolvet kommer jag nog att sakna lite det också. Kommer sakna vakterna, garderobskön, nattamaten på Olgas, lakritsshots, nachostallrikar... Allt, allt allt!!!Vart ska vi nu ta vägen när vårat kårhus bommas igen för oss studenter?

Det är nämligen så att någon eller några bonniga kommun-nissar har bestämt att vi studenter här i Kalmar inte ska få ha något kårhus kvar. Vi ska inte ha någonstans att ha kul, att festa, att dansa, att ha sittningar, att träffas. Utan de övriga invånarna i denna stad (som Gud glömde) ska få en ny saluhall. Ja, ni hörde rätt - SALUHALL. Fatta hur det svider.Det var med vemod vi sa hejdå till Kårens lokaler på loppisen idag. Jag köpte iallafall med mej nåra ljuslyktor därifrån, får väl se till att ha dom tända under lördagskvällarna framöver. För det är väl så nära Kåren som vi kommer att komma i framtiden...RIP Corehouse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0