And then..?

Igår var jag och hälsade på bästa Erika! Hon kom direkt från spa i Polen, somliga har det bra ;)

Vi läste lite bloggar och hon sa att hon tyckte att det var dags för mig att uppdatera. Förstår inte alls vad hon menar, gör ni?? ;)

Jag sa att jag inte hade något att skriva om för jag har inte direkt världens mest spännande liv... Hon gjorde då en liten miniintervju med mig om min dag. Sen sa hon "Så, nu har du något att skriva, berätta om din dag i intervjuform". So here we go. Återger vårat samtal. Erkänn att mina repliker är svårare än Erikas! ;)

- Vad har du gjort idag?

Jag steg upp, åt frukost med mamma och Ellen och tog en dusch.

- Och sen?

Jag pluggade till tentan, läste på om olika sätt att behandla halsbränna och liknande.

- Och sen?

Pluggade lite till...

- Och sen?

Gick ut på vovvepromme med Chili och Ellen.


- Och sen?

Åkte ut till sommarstugan för att inspektera det nya taket.

- Och sen?

Åt lite påsklunch, pluggade lite mer till tentan och lyssnade på musik.


- Och sen?

Gick en promenad ner till havet.

- Och sen?

Diskuterade bilar med far min och hittade min drömbil på Blocket.

- Och sen?

Drack te och pluggade lite till och lyssnade på musik.

- Och sen?

Hoppade in i bilen och åkte tillbaka in till stan.

- Och sen?

Pratade med Atti på msn, pratade med Hanna på Skype och med Erika på sms.

- Och sen?

Gick hem till Erika för att fika en massa onyttiga saker.

- Och sen?


Pratade med Erika om nödvändiga saker som till exempel hur hon haft det på spa-semestern i Polen.


- Och sen?

Pratade med Erika om onödiga saker som Big Brother, Marilyn Manson och en massa annat skvaller och annat tjafs med varierande höjd på innehållet...

- Och sen?

Jag gick hem för att sova.

- Och sen?

Jag sov.

- Och sen?


Jag...drömde? Kanske?

- Och sen?

Snarkade?


- Och sen?

Sov?

- Och sen?

Jag säger ju att jag sov!


- Och sen?

???

- Och sen?

...

- Och sen?

Men vad fan!

Lägger upp detta YouTube-klipp också, det är väldigt illustrativt och talande. Tänk er mig som Kutcher och Erika som den talande metallboxen så har ni det på pricken! ;)
And then..??


Make me move like a freak

Mr Saxobeat makes me move like a freak

Snart dags att komma igång med träningen igen! Spinning står på schemat idag, feel the rush liksom! Sitter här och försöker tagga till med lite Mr Saxobeat, samtidigt som jag pluggar endokrina sjukdomar för glatta livet.

Ska bli skönt att svettas lite igen och fylla på endorfin-förrådet lite granna, och jag klagar ju inte om en och annat fettcell skräms på flykten, som en bonus liksom!

Haure!

Wasting Light

Nu har Foo Fighters släppt sitt senaste album Wasting Light, tror det släpptes igår? Det finns på Spotify nu, och har spelats en del på Bandit under veckan. Kommer att lyssna flitigt på deras nya låtar också, det känner jag på mig :)
Redan fastnat för Rope och Dear Rosemary, riktigt bra låtar, från ett riktigt bra band kanske ska tillsäggas! :DNya plattan - Wasting Light

BildkällaBästa Foo Fighters ^^

Bildkälla

Vad hittar ni på med idag? Lyssnar på musik, som jag? ;)

Härligt väder, det var riktigt varmt ute trots blåsten!
Ska försöka plugga ett par timmar nu, sen lite senare ska jag hälsa på hos syrran och äta "Lars-Agne", nom nom.

Ha en trevlig helg!! <3I believe in miracles

Nu blev det kvällen!

Vad har ni haft för er idag?

Jag är faktiskt ganska nöjd med mitt dagsverk... Började plugga vid 11 idag. Pluggade fram till kl 22, minus cirka en timme då jag var på Maxi. Ska aldrig mer handla en torsdag kl 16.30, sjuuuukt mycket folk! Men hur som helst. Jag har lyssnat på två av Annas föreläsningar, en om diabetes mellitus och en om metabola syndromet. Har också gjort instuderingsfrågor som hör till de två avsnitten. Nu är jag slut i rutan!

Har sedan kl 22 belönat mej med att chilla (och diska och plocka undan lite, det behövdes!!!) och att lyssna på radion. Nicke Borg sänder på Bandit varje torsdag kl 22-00. Snyggve är han (men det ser man ju inte genom radion) och han spelar riktigt bra musik och har en massa roliga anekdoter att berätta om diverse rockers från alla möjliga band som han träffat, I like! (Y)

Snart är klockan 00, blir nog till att krypa till kojs då, kommer att bli en lång dag imorgon... Ajja, då kan i alla fall säga Äntligen Fredag!! Woohoo!!

Bildkälla

Ramones - I Believe In Miracles

Sjukt bra låt med underbara Ramones som Nicke spelade ikväll ^^
Mer punk åt folket! hihi

Sov gott nu lovers! Imon kör vi full fart mot helgen!!

"Still confused but on a higher level."

Ovanstående lilla citat är våran programansvarigs älsklingsfras, han säger det minst en gång per föreläsning eller seminarium.

Jag kan lugnt påstå att min sämsta egenskap är att jag är så himla förvirrad och glömsk! Det är helt galet och jag gillar det inte alls! Har gått runt och tänkt på det idag, hur förvirrad jag är och hur jobbigt det är. Så kom jag till att tänka på citatet ovan. Det blir liksom bara värre och värre. Vet inte om jag har Alzheimers eller något.

Vi har precis haft tenta, i tisdags hade vi en riktig mardrömstenta. Då får jag tunnelseende, man glömmer allt annat ungefär. Fick mina anställningskontrakt skickade per post till mig förra veckan men pga tentan så blev de inte postade förrän idag, snart får jag nog en påminnelse av chefen och hur pinsamt är inte det? Jag hoppas att hon får dem snart i alla fall. Postgången HIT är väldigt långsam, hoppas samma sak inte gäller för utgående post...Här har jag gått vilse i slottsparken och tror att svampen här är mitt hem. I fotoögonblicket sitter jag och funderar på hur jag ska ta mig in... Svampen tycks vara för liten, alternativt att jag verkar vara för stor... Still confused!!

Busted!

Jag är ju något av en musiknörd. Eller ja, vem är inte det tänkte jag. Jag har musik på varenda vaken sekund, ibland ett antal sovande sekunder också för den delen... Tog nästan som för givet att det var så för alla människor. Men det har jag fått reda på att så inte är fallet. Det finns faktiskt de som inte lyssnar på musik. Alls. Nästan inte alls i alla fall. De som inte alls är intresserade...

Hur eller hur. Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med detta. Det var ett fint litet utvik som det heter. Jag kollade i alla fall min "Spotify-profil", tycker det är lite kul att kolla på andras och se vad de lyssnar allra mest på, kan vara sjukt otippat kan jag lova! Eller det har ni säkert redan märkt. Men ja. I alla fall. Ville se hur min såg ut, Spotify är ju igång dygnet runt (speciellt nu sen jag skaffat Premium, how I love it!! :D) så tänkte ta reda på vad det är som strömmar mest frekvent ur mina högtalare... Min "topplista" talar för sej själv kan jag ju lugnt påstå...Någon sa något om att variera sej. But hey, om ett enda band gjort såååå mycket br låtar, så behövs ju inte det! Eller hur? Visst? Säg JAAAA!!! ;)

Vad lyssnar ni mest på? Finns det något band eller någon artist som ni är riktiga suckes för och bara inte kan sluta lyssna på, och som ni driver alla andra (typ grannar) till vansinne med?

Sabaton + Iron Maiden = SANT

Ja, det är faktiskt helt sant! Världens bästa Sabaton ska vara förband åt Iron Maiden på Ullevi den 1 juni i sommar!

Har fått pippi på att gå på konserter just nu, finns en sån himla massa band som jag så jäkla gärna skulle vilja se! Sabaton är ett av dom kan jag meddela. Var inne på deras hemsida och såg till min bestörtning att de bara har en enda spelning i Sverige i år, nämligen Rockstad: Falun, deras hemstad.

Men nu såg jag på deras Facebook-sida att de fått en spelning till i Sverige, på Iron Maidens konsert på Ullevi som main support. Halleluja moment!Hela artikeln ---> HÄR!


Sjukt stort detta! :D

För övrigt får Sabaton gärna komma till Skåne och spela i sommar. Eller hem till mej. Eller nåt. ^^Tentatider

Hej bloggen! :)

Nu var det längesen igen... Mitt bloggande går verkligen i perioder, precis som allt annat, jag är en typisk periodare!

Vissa perioder tycker jag att jag inte har nåt speciellt att skriva om, det händer inte så mycket, livet går sin gilla gång. Sen andra perioder hittar jag på mycket saker, då har jag nåt att blogga om men liksom varken tiden eller lusten finns där riktigt...

Men nu börjar jag bli lite sugen igen på att skriva, får väl helt enkelt se till att det händer saker i mitt liv så det blir nåt innehåll i inläggen också :)

Det som händer just nu är tentaplugg och åter tentaplugg. Vi har en tenta på tisdag i kursen Grunläggande farmakoterapi, en kurs som omfattar 9 hp; 6 hp farmakokinetik, farmakodynamik och läkemedelsmetabolism bland annat, samt 3 hp statistik och läkemedelsepidemiologi med mera. Vissa delar är riktigt tunga och jag tycker det är riktigt svårt. Har inga större förhoppningar på att klara tentan på tisdag, i alla fall inte båda delarna. Men det gäller att kämpa ända in i kaklet ändå...

Har i alla fall haft en mycket trevlig helg mitt i allt pluggande, kan berätta mer om det senare!Kör en favorit i repris, tentaplugg och vin is the concept :P
RSS 2.0