Midsommarnatt

Klockan är snart tre och vi har precis gått och lagt oss här i stugan. Har haft en härlig midsommarafton med bästa vännerna, hoppas ni haft det minst lika bra!

Godnatt och glad midsommar något i efterskott!Bildregn från sommarstugan

Ja, precis som rubriken avslöjade så kommer här ett bildregn i miniformat från idag när vi (jag, Ulrica, Ellen och Mami) var vid stugan. Var så vackert väder och varmt! Imorgon åker jag och några kompisar - Erika, Hanna, Stina och Linda - dit för att fira Midsommar!La en ny prydnadsros över Tuffys grav och Ellen plockade blommor.Guldregnet är fint nu!Lavendel.Älskar kannan! :DStökiga och färgglada hörnan! ;)Ullis tyckte detta kunde vara ett fint "stille ben" :PHär ska vi alltså fira Midsommar imorgon!
Ska bli så mysigt! :D


Glad Midsommar allihop!

Nu ska jag krypa till kojs så att jag orkar fira ordentligt imorgon! Undrar vad det är man firar egentligen..?


23 juni 2010

Idag:

* Jag har fortsatt mitt sökande efter mina Londoninköpta leggings (my love) utan resultat. Jag vet att materia inte kan försvinna utan endast omvandlas mellan olika former, men jag börjar tvivla på detta påstående.

* Syster yster var här innan för att förbereda lite häften med snapsvisor inför en jobbfest. Hjälpte henne att bära bort alla saker till en av hennes kompisars bil. Kompisen hade en cider i näven och rökte på en cigg... Festlukt. Jag blev otroligt sugen på att gå ut och skaka lite rooompa och att det var lill-lördag hjälpte ju inte. Men här sitter jag alltså nu i min pyjamas.

* Jag var ute med Chili innan. Hon bestämde sig för att bajsa långt nere på en brant borta vid motorbåtsklubben. Jag tänkte att eftersom det är ett antal snobbiga typer som vistas där var det bäst att plocka upp bajset (trots dess olyckliga placering). Jag började min klättring nedför och precis som jag sträckte ner handen för att omsluta påsen kring det så ryckte Chili lite i kopplet och jag tappade balansen. Näven rätt i bajset! Lätt äcklad reste jag mig upp. En man cyklade förbi och sa "hej hej". Jag svarade hej tillbaka och vinkade lite fånigt med min bajsinkletade hand. Fräscht Johanna. Nu är dock denna "peeling" avlägsnad så no worries.

* Att Maxi inte säljer några passionsfrukter går över mitt förstånd. Ge mig!

* Hur trött får man lov att vara? Jag sov till vid elvasnåret. Steg upp och kökade frulle och pillade sen med diverse saker. Somnade sen igen vid ett och vaknade vid halv tre. Har dock hållit mig vaken sen dess.

* Vädret idag har varit förfärligt! Mulet med så äckligt varmt och kvavt så man svettades av att sitta still. En typisk dag då hästarna är svettiga redan när man hämtar dem i hagen. Det blev dock bättre framåt kväll. Hade en riktigt angenäm promenad i den vackra solnedgången nu ikväll. Bortsett från bajsincidenten då alltså.

Nu har ni fått veta allt om min fantastiska dag. Nu ska denna glamourprinsessan ta och gå och lägga sig. Imorgon ska det midsommarstökas!

Peace!


Victoria + Daniel = SANT!! <3

Ja, nu har kronprinsessan Victoria äntligen fått säga ja till sin prins Daniel och prins Daniel har äntligen fått säga ja till sin prinsessa!

Deras bröllop igår undgick väl knappast någon! Jag tänkte själv titta på själva vigseln men det slutade med att jag satt vid TV:n i princip från klockan tre på eftermiddagen till klockan ett på natten.

Vackra, vackra, söta, fina brudpar!

Vigseln var väldigt fin tycker jag med ett bra tal från ärkebiskopen, och det var ju magiskt när de sa ja till varandra och växlade ringar, det var nog inte bara jag som hade gåshud då...

Och kortegen var pampig men jag tror ändå att jag tyckte den lilla båtresan var det bästa, det var maffigt med de stora svenska flaggorna som fladdrade i vinden, den gammeldags eleganta lilla båten och det vackra brudparet, det kunde lika gärna ha klippts ut ur en historiebok!

Och vilka tal sen! Kungens, pappa Westlings och framför allt Daniels tal var ju superfina och bra! Hur söt var inte den lilla historien om de 30 breven Victoria skrivit till sin Daniel, ett brev till varje dag de skulle vara skiljda åt när hon var på uppdrag i Kina i en månad...

Sverige har väntat på detta bröllop i åratal och festen igår gjorde nog ingen besviken!

Hoppas att våran kronprinsessa och hennes prins får fortsätta vara lika kära och lyckliga i många långa år till framöver!
Aftonbladet

Victoria tackade svenska folket för att ha givit henne sin prins.
Daniel sa "störst av allt är kärleken. Victoria, jag älskar dig så".
Jag tror inte ett enda öga var torrt då...

Det var himla roligt att TV fick filma så mycket som de gjorde, det var väldigt kul att få se allt, vilket fint bröllop!!

Nu undrar jag såklart vart och när de ska på sin bröllopsresa... Nyfiken som jag är! :)

Historien om Victoria och Daniel är faktiskt lite som en saga, Sverige har fått en ny prins och han är en helt vanlig kille från Ockelbo med en helt vanlig familj, sånt gillas!! Tackar Kungen för att han lät sin dotter gifta sig av kärlek. Men som hans valspråk lyder - För Sverige i tiden - så hade ju allt annat varit helt fel!


The Knights Bus

God morgon!

Nu är sista tentan avklarad och det är dags att bege sig till Götet... Bussen går kl 07.00 sharp. Satte igång Rix FM, väntar på MorronZoo't. Just nu är det "nattpasset" som sänder, då känns det att man vaknat tiiiidigt!!

Te och gröt ska intas nu om man ska överleva denna dag, hujedamej...

Har ni haft en bra helg? Det har jag! Linda var här på besök, massa skoj!

Nej nu måste jag skynda, vi hörs när vi åter landat i Kalmar igen! Man vill ju inte missa Nattbussen ^^

Kramar på er!!
RSS 2.0