Klänningar från Junkyard

Nu har jag hittat nya Måste Ha-klänningar! Jag börjar bli smått mobbad för att jag alltid säger "åååhhh en SÅN vill jag ha!!. Haha, nejdå, så farligt är det inte. Men guuuu så mycket jag vill ha egentligen! Jag skulle lätt kunna bli en shopaholic..!! :O

Hittad på junkyard.se, Motel, kostar 449 kr.

Också hittad på junkyard.se, Kling, 399 kr.
Nej, nu ska jag fixa mig i ordning, sen blir det kårexpen på UB för att kirra gästleg åt Linda inför beachpartyt på kåren på lördag! Sen ska Atti och jag plugga på Kullszénska!

Hajjoivajj!!
Vi som slutat Googla och börjat Moodla!

Atti och jag ska plugga på ett litet café imorgon, det mysigaste i stan of klart!
Vi funderade på att ta med oss en dator ifall man behöver kolla upp något. Innan så googlade man ju allt, numera så moodlar vi..!Vi som slutat Googla......och börjat Moodla!


Balkongfighten tas till en ny nivå

I vårat hus finns balkonger. Stora, fina balkonger! En på varje våning. De är igenbommade. Förbjudet område för oss som bor här.

En dag så lyckades någon ändå öppna uppe i Penthouse Zoo. Vad härligt det var att vara där ute!

En annan dag var den igensatt igen... Men, en tredje dag öppnades den åter på okänt sätt.

Idag tog våra hyresvärdar balkongfighten till en ny nivå! De tog hit en skylift och satte igen balkongdörrarna utifrån! De är inte dumma. Och vi är schack matt.

Här tas balkongfighten till en ny nivå...En tenta närmare sommaren!

Nu har sommaren äntligen nått Kalmar! Och cellbiologitentan är äntligen gjord...

Har inte bloggat på nån dag nu, jag vet. Men hade ändå bara skrivit om plugg och tenta, det enda som fanns i min skalle.

Nu är det bara en tenta, en massa förberedelser inför Göteborg, resan till Göteborg och labbrapporter, som skiljer mig åt från sommaren!

Och på tal om sommar, detta var nog den första riktigt somriga dagen som det har varit här i Kalmar hittills i år.

Efter tentan så skulle jag till Maxi en vända hade jag planerat, och därefter skulle jag börja plugga till nästa tenta.
Men istället så var jag på promenad med Atti och Lina, vi gick runt vid slottet och sen blev det fika på Kullszénskas uteservering, mycket roligare och mysigare än plugg!

Var på Maxi med Lina sen, fick bärhjälp hem med allt sen också, tack snälla!

Kvällsmat nu, sen Skype med Hanna!
La mina pluggplaner på hyllan helt nu ikväll, jag är alldeles för trött...Underbart blommar träden här på bakgården!Gässen (?) har fått ungar, hur söta?!Blev nästan, NÄSTAN, sugen på att hoppa i!Mina töser och jag <3Slottet utan sin vinterskrud.Slottsparken ^^Ganska fin stad vi bor i ändå :)

Nu blire kvällsmellis, jag är vrååååålhungrig!
Dagens låt: Alejandro - Lady Gaga

Ber om ursäkt för urbota dålig uppdatering men som sagt, sitter ju med tentaplugg. Men musik hinner man lyssna på ändå, är nästan ett måste för att inte somna!

Jag har tokfastnat för Lady Gagas låt Alejandro, den är så bra, så bra! Det är en sån låt som jag bara helt enkelt mår så himla bra till! Hoppas mina grannar uppskattar den lika mycket som jag gör... I och för sig mest synd om dem annars! ;)Don't call my name.
Don't call my name, Alejandro.
I'm not your babe.
I'm not your babe, Fernando.

Don't wanna kiss, don't wanna touch.

Just smoke one cigarette and hush.
Don't call my name.
Don't call my name, Roberto.

Alejandro.
Alejandro.
Ale-ale-jandro.
Ale-ale-jandro.

Don't bother me.

Don't bother me. Alejandro
Don't call my name.
Don't call my name, Fernando.

I'm not your babe.

I'm not your babe, Alejandro.

Don't wanna kiss, don't wanna touch. Fernando.

Don't call my name.
Don't call my name, Alejandro.
I'm not your babe.
I'm not your babe, Fernando.

Don't wanna kiss, don't wanna touch.

Just smoke my cigarette and hush.
Don't call my name.
Don't call my name, Roberto.

Alejandro.

Alejandro.
Ale-ale-jandro.
Ale-ale-jandro.

Lyrics

Den kör vi i sommar på grillfesten! ^^
Tears in the rain no one will notice

Life doesn't have to be such a struggle.

Tentaångesten har slagit till med full kraft. Om två dygn är det över. Och jag fattar inte hur jag ska hinna lära mig allt!!

Cellcykeln
- blandar ihop alla Cdk, kontrollpunkter, p21, Cdc25, Wee1 och allt vad det heter, får inte ihop någon helhet.

Genetiken - spermatogenesen och oogenesen... Och ja, typ allt annat också, bara frågetecken.

Könsceller, befruktning, differentiering - bara vad som händer med ägget och spermien vid befruktningen känns som en hel vetenskap!

Vävnader - vilka stamceller ger upphov till vad?

Cancer - onkogener och neoplasi...

Cytostatika - vilka är interkalerare, vilka alkylerar, vilka påverkar purinmetabolismen osv?

Uuuhh det kanske inte låter som att det är så mycket. Men gudars, jag har panik! Har gått igenom allt material, men det sitter inte. Vart ska jag börja repetera, vilket torde vara viktigast?

Fast detta är inget nytt, så här känner jag inför varenda tenta. Men ändå.
Älskar studentlivet men hatar tenta-biten, det är hemskt och fruktansvärt! Stressen och pressen... Fy fan.

Nu ska jag  alla fall äta lite kaka och dricka lite te. Jösses, det känns som vi läser till läkare! Och hade vi verkligen gjort det, ja endast då hade folk haft förståelse för att man tycker det är jobbigt, alla andra utbildningar är ju lätta känns det som folk tror.

Suck.
Dagens låt: Bones - The Killers

Underbara, underbara Killers! Hur många superlåtar har dom egentligen?
Här är ännu en goding, lyssnat på den halva dagen, halva bussresan mellan Kstad och Kalmar inkluderad!

Älskar videon, inte varje dag man ser skelett kyssas på stranden eller sitta på en drive in-bio... Tur det skulle jag dock vilja tilläga!Don’t you wanna come with me?
Don’t you wanna feel my bones on your bones?
It’s only natural


Hur naturligt att känna någons ben undrar jag??

Don’t you wanna swim with me?
Don’t you wanna feel my skin on your skin?
It’s only natural

Betydligt mer normalt, haha!

Lyrics

På Skånevisit.

Hoj!

Nu är jag tillbaka i Kalmar igen! Kom med bussen klockan 11 idag, åkte från Kstad redan klockan 8 imorse. Som ni nog förstår var jag tvungen att vakna alldeles för tidigt idag... Tror det blir en tupplur innan jag sätter mig med biologiboken, kommer somna i den annars.Som vanligt sov Chili i min säng, underbara hund! <3

Åkte hem redan i onsdags med Malin & Co, men ändå känns det som jag nyss åkte, altrnativt att jag aldrig vatt iväg. Här är sig allt likt förutom att det är lite mer grönt på träden sen jag for. Och väggen är trasig igen, samma ställe som sist. Vad är det för nötter som bor/vistas i denna arma byggnad??Den omtalade Väggen förra gången nån slagit sönder den. Nu är den alltså sönder igen.

Har hur som haver haft trevliga dagar nere i Skåne.
I tordags blev det plugg och sen fika med mamma och syster. I fredags hälsade vi på mormor och sen kom pappa och hälsade på en stund på kvällen. När vi var hos mormor kom en av personalen och lämnade en del papper som skulle fyllas i, det var en så kallad levnadsberättelse om mormors liv. Så den tog jag mig an med liv och lust, älskar att höra saker från förr i tiden, när jag var liten brukade både mormor och farmor berätta hur det var när de var små och vad de gjorde och hur det var i skolan och så. Mormor kom ihåg det allra mesta, hon vet exakt var och när hon konfirmerade sig och gifte sig, och var hon arbetat. Men lite sorgligt är det allt att hon knappt verkar minnas morfar, inte ens hans namn...Jag och min älskade lilla mormor! <3 Visst är hon söt? :)Papi och Chili

I lördags blev det mera plugg och på kvällen följde jag med Erika hem till hennes polare Ulrika som ordnade en liten tjejmiddag, det var himla trevligt! Tack Ulrika för en kul kväll!Me and Erika, hey vad roliga vi ser ut ^^Kvällens värdinna Ulrika och så Erika, Ika gånger 2 helt enkelt :P

Igår gjorde jag i princip inte ett skit, jag bara latade mig. Och nu är jag tillbaka här i min lilla lya och har tentaångest, den har slagit till med full kraft nu... Ett bra besked fick jag i onsdags i alla fall, mikrobiologin är godkänd!

Hoppas ni haft en go' helg! Nu är det måndag igen, då tar vi nya tag!
En illa klädd bebis.

Ja, det kommer vara jag ikväll.

Ska på tjejmiddag/förfest hos en kompis kompis ikväll. Det ska bli jättekul, behöver träffa lite folk och inte bara umgås med cellbiologiboken.

Men! Jag kommer vara yngst, de andra kommer vara mellan 2 och 6 år äldre än mig. Och de är inte studenter vilket innebär att de säkert har betydligt mer pengar än mig och som en följd av detta betydligt hippare klädsel än mig också.

Och för att upphäva min alldagliga klädsel hade jag ju behövt vara en sjukt intressant person. Vilket jag ju givetvis också är. Om man känner för att prata om cellcykeln, oogenesen eller cytostatika alltså.

Jag riktigt känner hurdan braksuccé jag kommer göra ikväll.

Och så till klädfrågan:
Ska jag ha på mig 1, 2 eller 3 ikväll??


1.2.eller

3.??

Erika, HJÄÄÄÄÄLP!!!

Ska försöka tagga till. Ska bli kul ikväll, och har köpt jordgubbs- mousserande som jag är nyfiken på!

Jag tål inte att se er två tillsammans

Snart bär det av ner till kära Skaune, det var längesen man var där nu känns det som...
Som vanligt har jag packat alldeles för mycket kläder, till mitt försvar säger jag att man vet aldrig vad som väntar, bäst att vara beredd på allt ^^ Och som vanligt så tror jag att jag kommer plugga mycket mer äv vad jag gör också, så såklart är vart enda papper i hela cellbiologikursen också med.

Jag vet att det är längesen nu. Jag tänker inte så mycket på det längre, och det gör inte speciellt ont. Men ändå, ändå så finns det en liten tagg kvar, en liten känsla av att något är fel när jag tänker på att jag inte kommer skutta bort till dig det första jag gör när jag väl kommit hem...

Har du gjort vad du ska
Är hon bättre än jag, är du
lika lycklig som du var
Det är trist att vara den som sitter kvar här ännu
Jag tål inte att se er två tillsammans

Bor du kvar där du bor
Jag fick ett flyttkort där du fråga' mig hur livet var
Det är inte som du tror
Du ville att jag skulle hälsa på och se vad ni har
Men jag tål inte att se er två tillsammans

I dina ögon
var det lättare att va
I dina ögon
Jag trivdes bättre i dina ögon

Du sa: Jag vet vad du vill
Jag sa: Jag vet vad du tror, jag tror
Bara vänta lite till
Så får du tro vad du tror, du vet vart jag bor
Du får gärna komma hit och skrämma mörkret...


It doesn't matter who you are if you're a superstar

Nu blev jag himla besviken alltså!

Vaknade vid fem imorse men värsta ont i huvudet så jag valde att avboka mitt spinnpass i morse, så typiskt, hade sett fram emot det ju.

Men det var inte det jag blev besviken över. Eller jo, lite. Men det var sååå fint väder då, solen strålde! Sen nu när jag vaknade andra gången vid halv nio så var det mulet och är det fortfarande... Så typiskt det också. Jag som tänkt mig en promenad i solen "istället för" träningen. Jaja, det får bli en promme utan solen.

Nu ska jag snart gå till skolan och skriva ut en hyresavi som jag ska skicka till Försäkringskassan angående bostadsbidraget, hoppas dom kan bli nöjda sen...

Så ska posta det sen, tänkte passa på att ta en promenad med då. Sen blir det plugg och packning, sen drar vi ner till Kristianstad klockan 16.30, ska bli så kul!

Först frukost dock och så ska jag lyssna sönder The Ark's låt, den är så jäkla bra!

Ha det fab!


Dags att hålla kväll, längtar tills imorgon!

Jaha, då var det dags att hålla kväll igen. Jag borde nog egentligen redan sova, ska träna imorgon klockan sju. Det var så himla skönt sist att träna på morgonen, så imorgon blir det en repris! Spinning är det som står på prgrammet, feel the rush!!

Idag har jag inte varit alls så produktiv med plugget som jag hade önskat, hade sån fruktansvärd huvudvärk i eftermiddags. Jag fick gå och lägga mig, kunde knappt röra på huvudet. Sov ett par timmar, sen var det lite bättre. Pluggade kanske två timmar sen på kvällen, bättre än inget antar jag.

Imorgon klockan 16.30 bär det av söderut ner till Skåne och mitt Kristianstad. Ska åka med Malin, min syster, och hennes familj, de ska också ner och hälsa på Skåneborna. Ska bli så kul, längtar jättemycket!

Pratade med Erika nu ikväll. Hon undrade om jag skulle med till Willands på torsdag och titta på hopptävling. Hennes kompis Ulrika ska tävla. Åååhh vad jag vill, jag har sån himla otrolig jättejobbig hästabstinens så jag tror att jag håller på att gå under! Skulle vara jättekul att åka dit och titta, ska fråga pappa om han kan tänka sig att skjutsa oss om han nu ändå ska till stugan, ryttarföreningen ligger på vägen dit.


Klicka på bilden för att komma till Willands hemsida.
Asså jag förstår inte hur jag ska överleva denna sommaren, det är min första hästlösa sommar på 13 år och jag mår dåligt bara av att tänka på det... Pysslet i stallet, hästar som tuggar hö och lukten av sadelsåpa... Ett svettigt dressyrpass, en mysig skogstur och pirret i magen när man flyger över ett hinder... Åååhh... Det gör ont ända in i själen av saknad...Älska.

Dagens irritationsmoment

Nej, det är ingen ny kategori jag har skapat.

Ååååhhh jag blir bara så irriterad!! Irritationsmoment är en ganska mild besrivning... Så nu måste jag bara få beklaga mig lite! Hör här:

Det senaste vi hade i skolan var labben i torsdags eftermiddag. Funderade då på ifall jag skulle åka hem. Men så tänkte jag att nej, då blir det från fredag kväll till tisdag morgon, ganska kort, jag väntar tills jag kan vara hemma längre. Anledningen till att jag skulle åkt hem imorse i sådana fall var ju vår gruppövning idag klockan 13.

När vi kommer till gruppövningen är salen tom på lärare, men hela klassen är på plats. Vi väntar och väntar. Ingen lärare. Och vi har inte fått några uppgifter heller av läraren så vi kunde inte ens sätta oss och plugga själva nån annan stans. Så vi skrev helt enkelt upp våra namn på ett papper och sköt in under dörren till lärarens kontor.

Nu när jag kom hem från min lilla promenad så ser jag att vi fått ut ett mail från läraren ifråga. Han bad om ursäkt för att det blivit ett missförstånd. Det var nämligen inte ens meningen att vi skulle ha nån gruppövning, det råkade liksom bara stå på schemat!

Tack så jäkla mycket för denna "lilla miss"! Folk har planerat efter schemat! Folk som varit hemma har kommit hit för den. Och folk som velat åka hem har stannat kvar på grund av den. Jag säger bara en sak: suck.

Får trösta mig med att solen skiner idag och att jag har varit på en jättehärlig promme!

Nu ska jag dock åter fortsätta plugga cellbiologi, inte ett dugg pepp.
Vilket underbart väder!!

Jaa, det är det! Nu kan man ju nästan tro att det faktiskt ÄR maj! I alla fall om det varit ännu liiiiite varmare!

Micha och Anna sitter där ute i solen, ser jättemysigt ut! Micha undrade om jag skulle med ut och plugga. Men jag får inget gjort då, får plugga inne så kan jag gå ut och käka lunch sen.

Gruppövning i galeniken idag. Kommer inte ha ett enda vettigt ord att bidra med, har BARA pluggat på cellbiologin. Ajja.

Vad ska ni hitta på idag?

Ha en underbar dag i alla fall, hoppas att solen skiner hos er också!


Vilken härlig måndagskväll det blev!

Vilken härlig måndagskväll det blev!

För ett par timmar sen så sprack himlen upp och solen började stråla. Atti och jag tog oss en pluggpaus och gav oss ut på en liten promenad. Jätteskönt ute, nästan varmt till och med. Det är nu man skulle haft den där grillen som Micha hittade.Det blåste dock rätt mycket, och ganska kall vind, så nu har jag lite huvudvärk som jag brukar få när när jag varit ute i blåst...

Shit, klockan redan över sex, hjälp, var tog dagen vägen? Har iallafall fått en dos friskluft nu så nu ska man väl orka plugga ett par timmar till.

Senare ikväll blir det pytt i panna och nån mysig film!
Kramar på er alla där ute!Det var inte bara mig som Google lurade.

Ni vet det där onödiga inlägget jag la upp igår? Det med en bild på Googles logga med tulpanerna?

En stund efter det så var jag åter inne på Google och av en händelse så stannade muspekaren på loggan och då kom det upp en liten textrad: Grattis på Mors Dag! eller något sådant.


Ungefär så här såg det ut.
(Hann inte ta printscreen innan dom ändrade tillbaka till vanliga loggan, haha)

Shit majbritt tänkte jag, det hade jag totalt förbisett. Och ändå hade jag pratat med mamma utan att säga grattis, jag hade inte skickat något kort eller något sånt. Så dåligt samvete jag fick.

Men, så tänkte jag, brukar inte Mors Dag vara i slutet av maj? Så jag googlade helt enkelt Mors Dag 2010 och fann att det var den 30/5. I min egen almanacka så stod det att det var Mors Dag i Danmark igår (9 maj).

Och en stund senare hade Google bytt till sin vanliga logga.

För en stund sen sa Maria Lindberg på Rix FM att hennes son gratulerat henne på Mors Dag igår, han hade också varit inne på Google.

Så, nu drar jag slutsatsen att Google hade fel. Alternativt trodde att Sverige var Danmark, a tiny insignificant detail...

Nu ska jag till tvättis, bokade tvätt kl 11-15!

Haure bra!


Hjördis 1 år!

Idag blev jag väckt av min kära syster kl 8 imorse. Var lika bra, låg och halvsov och drömde att jag försovit mej och skulle till skolan. Kunde i och för sig inte sova igår kväll och la mig inte förrän förreän kl 2 inatt. Så vet i katten om jag är direkt utvilad idag, men whatta heck, plugga måste jag ändå göra effektivt!

Och på tal om katten: Erikas kissemiss fyller 1 år idag! Att det redan gått ett år... Minns när Erika precis fått hem Hjördis, så liten hon var! Som kattungar är, små och spinkiga med stora runda ögon och svansen rakt upp... Och idag fyller den lilla donnan 1 år! Grattis lilla Hjördis! Erika, du får klappa henne lite extra idag från mig!Här har vi lilla Hjördis! Passade henne i julas när Erika var bortrest.

Nu blir det frulle. Jag vet att jag varit vaken länge. Men jag har latat o soffan framför Bella & Tyra Show. Kollade allra första avsnittet, det var nog nästan det bästa... Nybörjartur? ;)
Nej mej jag gillar Kenza (tänk att få ha alla hennes SKOR!!) och det va ball när dom testade branmansyrket :)

Nej, nu babblar jag.

Ha det bäst idag!


Månadens: Mars 2010

Månadens...

...låt:
Oh My God med Ida-MariaUpptäckte även Shout Out Louds storhet!

...roligaste: Bara själva grejen att det blev mars, det är det vårtecknet jag längtar efter hela vinterhalvåret!Jag fyllde också 23, det är ju alltid trevligt att fylla år även om jag gärna hade fyllt 20 i resten av mitt liv.Mamma och Ellen var här på besök för att fira mig och Martin, han fyllde 40 dagen efter mig.Även Caroline och Erika var här och hälsade på vilket var himla kul!Fick även glädjebeskedet att jag, och mina kära klassisar, klarat den fruktade biokemitentan! Det firades med var sin nachos-tallrik på Calmare! ^^Jag fick också mitt jobbschema för sommaren, då kändes det att det verkligen var på riktigt!...tråkigaste: Att vi hade två tentor, en i biokemi och en i klinisk mikrobiologi.Och sen fick jag äntligen svaret, svart på vitt, som jag väntat på så länge...

...händelse: Tja, det var ju Karma här på universitetet, och vi blev bjudna på lunch i skolan och fick info ifrån Farmacevtförbundet....outfit: Min älskade skinnjacka!...övrigt: Vinnare av Melodifestivalen: Anna Bergendahl med låten This is my life. Rätt eller fel? Skulle Salem al Fakir vunnit istället med Keep on walking?

Fick ett födelsedagskort av min kära vän Hanna som värmde otroligt mycket i hjärtat!Jag gjorde det jag borde gjort för längesen, jag tog bort vissa personer från min Facebook och tog bort några väl valda kontakter på min msn...

Den 8:e mars var det också exakt 8 år sen jag fick min första häst, ponnyn Red Robin!

Det var mars det. Det hände visst en del saker då också, det var ju himla trevligt :)
Okej, jag vet att det är maj nu. Men, so what? Vem bryr sej? Bättre sent än aldrig, det är mina ledord i detta jordeliv!Våga inte påstå att förklaringen stavas lathet!

Tog nyss en paus i mitt pluggande och städade badrummet. Idag var jag så flitig (läs: ville jag dra ut på städandet så länge som möljligt för att få en så lång pluggpaus som möjligt) så jag städade badrumsskåpet invändigt.

Jag gjorde denna upptäckt:och ändå ser mina naglar ut så här:Jag finner ingen förklaring, gör ni?

Visst blev det fint?Now, back to cellcykeln!


Google är fint idagGoogle är fint idag!Jag ville bara säga det. Som ni kanske förstår är jag ganska uttråkad.

Ha det fab!
Something about you J

God kall, mulen och ruggig söndagsmorgon! Hoppas att ni har soit gott! Jag sov som en stock till 20 i elva idag, behövde verkligen sova ut. Vaknade till vid halv nio men somnade snabbt om igen.

Vad gjorde ni igår? Var det fest? Eller hemmamys?

Själv var jag hos Atti igårkväll. Vi provsmakade Marabou Polka som var otroligt god (choklad kan inte vara annat än gott), pluggade genetik och kollade på Bella & Tyra Show. Micha kom också ner en sväng, dom partade uppe i Zoo't.


Ååhh Bella & Tyra hade varit på besök på Marabou-fabriken, inte aaaaalls avis, nejdå. Och dom hade varit på Kolmårdens (tror jag) delfinarium också. Asså delfiner är ju så underbart söta! Och det ser så ballt ut när delfinskötarna surfar på deras ryggar och typ dansar med dom. Hade jag inte haft min paralyserande skräck för vatten hade jag mer än gärna hoppat i delfinbassängen!

Supergod!!


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

You got me trippin' oh, stumblin' oh, flippin' oh, fumblin' oh
Clumsy
You got me slippin' oh, tumblin' oh, sinkin' oh, fumblin' oh
Clumsy

There's sometin' about you J
Spinning kommer bli min död!

God morgon höll jag på att säga! Men det är ju inte morgon, klockan är ju ett! Vart har denna dagen tagit vägen?

Håller på att koka min "frukostgröt" nu, bättre sent än aldrig!

Nu tror ni säkert att jag precis vaknat, eller hur? Men icke! Var på spinning med Atti klockan 10, sen var jag på Maxi direkt efter.

Nu har jag äntligen kommit hem och duschat och fixat frulle, äntligen har jag fått sätta mej ner på en stol och pusta ut!

Asså vilket stök det var på Friskis imorse! Detta med spinning kommer bli mid död!
Strax före tio satt Atti och jag redo på våra cyklar tillsammans med några andra morgonmotionärer inne i pulshallen. Vi var misstänkt få och ingen ledare syntes till. Så kom en tjej och sa att passet var inställt. Jaha, se där.

Så vi skulle visst istället få vara med på medelpasset inne i adelshallen. Där var ju redan fullt så det var bara till att packa ihop cyklarna ännu tätare och sedan hämta in fler cyklar inifrån pulshallen. Det där med packade sillar har plötsligt fått en helt annan betydelse för mej... Och fast att fläktarna gick på högvarv fick vi ändå ett smått tropiskt klimat inne i salen.

Detta var mitt andra medelpass denna veckan, jag går ju alltid på bas och blir helt utsjasad av det! Och ingen av medelpassen har vi gått på med mening. Herregud mina ben, jag är helt slut! Detta kommer ta kål på mej!

Och nu blir det fortsatt hard work, cellbiologiplugg resten av dagen! Take care! Ha en awesome helg!


Sommarkänsla i höststormen

Har kalla kårar längs hela ryggen just nu. Precis kollat på del 5 av Millennium, alltså första delen av Luftslottet som sprändes. Så obehagligt! Men ändå så bra!

Men ingen höjdare att titta på ensam när det dessutom blåser halv storm ute så att det blir konstiga ljud överallt...

Ska se sista delen imorgon. Spännande, kan knappt vänta! Fast hade blivit för mycket på en gång att se en del till ikväll även om jag gärna skulle vilja. Men då hade jag drömt mardrömmar i två veckor bergis.

Vad har ni gjort idag? Jag har pluggat genetik så det står mej upp i halsen. Och ändå är jag inte klar...

Imorgon blir det mer plugg. Och ska spinna med Atti klockan 10, det ska bli kul. Och så måste jag handla. Och tvätta. Vad kul liksom.

Här har varit ett jäkla hålligång i huset tills för en liten stund sen. Folk som har pengar och lite plugg skulle väl ut och röja. Dom har spelat musik för mig hela eftermiddagen och kvällen, var kul först sen började det bli lite störande. Skönt att dom ät tysta nu i alla fall. Måste försöka hinna somna innan dom kommer tillbaka igen och ska ha efterfest.

Märklig känsla innan. Hörde musik och prat och skratt och kände lukt av cigaretter. Kändes som sommar! Men tittade man ut så var det grått och trist och träden stod böjda och piskade med sina grenar och vinden ven i fönstret som värsta höststormen.

Vid såna tillfällen känner jag mest av allt saknaden efter en varm, stor, stark och trygg famn att somna i...

Godnatt och sov gott, hoppas att det inte stormar hos er!


Dagens låt: Somebody Told Me - The Killers

Äääälskar denna låten!

När Hanna (G) och jag tränade Ki Box tillsammans på den gamla goda tiden spelades denna alltid under en av de allra jobbigste övningarna.

Det är bra drag i den, man känner adrenalinet börja pumpa (tack vare flashbacks till box-pass), den är pepp och kaxig och JAG BARA ÄLSKAR DEN HELT ENKELT!!

Lyssnar på den om jag vill bli på partyhumör, glad eller pigg. Idag har den fått agera pausunderhållning ett antal gånger för att jag inte skulle somna i min cellbiologi-bok.

Pröva själva; dra upp volymen och hoppa runt som en tok! Hääärligt!But heaven ain't close in a place like this
Anything goes but don't blink you might miss
Cause heaven ain't close in a place like this
I said heaven ain't close in a place like this

Well somebody told me
You had a boyfriend
Who looked like a girlfriend
That I had in February of last year
It's not confidential
I've got potential

Pace yourself for me
I said maybe baby please
But I just don't know now
When all I wanna do is try

Never thought I'd let a rumor ruin my moonlight

Här finns hela texten

Don't stop the music!


Regn och rusk

Ja, fy vilket oväder det är!
Det blåser jättemycket och är dessutom regnigt.

Jag sitter och kämpar med genetiken, vilken tid det tar!
Och jag är så sömnig, fattar inte varför... Hade ju sovmorgon idag och allt.

Känns som det är det enda man är nu för tiden - trött.

Längtar så tills jag ska åka hem. Då kan man bli lite ompysslad av min underbara mamma <3
På onsdag eftermiddag/kväll bär det av ner till Skåne, inte länge kvar nu :)

Saknar min söta lilla vovve också, ska bli så kul att träffa henne och få gosa med henne riktigt mycket!Jag, Chili och Mami i påskas <3

Nu ska jag plugga vidare. Hoppas att jag inte somnar med huvudet i boken! XD


Vakna med Bella & Tyra

God mooooorgon!!

Kikade ut genom fönstret vid halv nio imorse (härliga, härliga sovmorgon!) och såg att det var regnväder. Tassade upp och körde igång Bella & Tyra show och såg första delen av senaste programmet. Sen blev jag trött och sov lite till. Nu har jag dock stigit upp och ätit frukost till del två + eftersnacket.

Asså jag följde "Blondinbellas" blogg innan. Men jag tröttnade, tyckte hon blev för "pretto", hennes liv är så långt ifrån något som jag ens kan relatera till. Så ser man henne i programmet. Vad flamsig och barnslig hon känns där då. Hmm, skenet kan verkligen bedra.


Hur som helst, det gör det inget att det är kisskasst väder ute, det är bara skönt, då vill man ändå inte vara ute och hitta på kul saker. Så då kan man med hela sin själ fokusera på pluggandet.

Har bokat skivstångpass klockan 15. Sitter nu i valet och kvalet om jag ska avboka eller ej. Tänk om jag är inne i världens plugg-flow då och måste avbryta? Sen när jag kommer hem kommer jag garanetrat inte att få så mycket gjort.

Nej, avbokar det. Blir spinning imorgon klockan 10 istället. Bra, då kommer man upp i tid och kommer igång, sen har man hela dan framför sig till plugg.

Ha en bra dag, äääntligen fredag! Och jag har långhelg! ^^


De röda bussarnas land - dag 3 London calling! del IIÅt lunch på den mysigaste puben av dem alla; The Churchill Arms heter den. Ligger i Notting Hill och rekommenderas varmt!!

Hittade inte  "to the ladies", inte så konstigt kanske? ;)
När jag gick runt och letade som kom det fram en snäll gammal man som jobbade på puben och sa "Hello dear, are you lost?" Haha, syntes det så väl?Väldigt speciell stil på inredningen, väldigt blommig design ^^

Blev helt kär i detta stället, jag ska helt klart besäka det igen! Till och med toaletterna var fyllda med blommor!

Of course så blev det fish 'n' chips for lunch! Jag gillar't! Och killen som jobbade i baren när jag beställde min Coke skulle tvunget trolla fram mynt bakom mitt öra. Det slutade med att alla mynten flög över rummet! XD
Svenskar kan verkligen vara fruktansvärt stela! Martin påstår att han flörtade, det finns enligt honom inga snygga tjejer i England. Jag vet inte riktigt om jag köper hans resonemang om jag ska vara ärlig! ;)

Sen vart vi till Portbello Road, alltid velat dit sen jag såg Notting Hill på bio första gången för typ hundra år sen!

Me @ Portobello Road ^^

Jag är fast, hit ska jag igen! Äntligen har jag hittat mitt smultronställe!


Portobello Road


Känns denna resebokhandel igen från Notting Hill (filmen) månne? :PLämnade Notting Hill och for vidare till Harrods - vi var där!

Det obligatoriska fotot med en engelsk telefonkiosk!

Picadilly Circus och en röd buss! <3 Johanna har hittat hem!

Chinatown! ^^

Önskar så att jag var där igen... En natt drömde jag att vi åkte tillbaka. Jag trodde att jag skulle vakna upp i vårt hotellrum. Vad besviken man blev då av att öpnna ögonen och titta sig kring i sin lilla lägenhet, den som jag annars gillar så mycket...

Imorgon kommer vår sista dag då vi gjorde Brighton osäkert!

God natt!


När en flicka talar skånska...

Hello fellas!

Pratade ju här om dagen om att starta upp en ny kategori och här kommer den:
När en flicka tala skånska...

Blev inspirerad av ett foto som Micha tagit och lagt upp på sin Facebook. Det var på en tavla eller plasch eller något sådant som satt på en vägg. På den stod uppräknat en massa skånska ord och deras betydelser.

Tänkte nu lära er skånska! Kanske inte alla ord är direkt skånska, men ändå såna uttryck som inte alla tycks använda i alla fall. Helt enkelt sådana ord och uttryck som jag är uppväxt med nere i Skåneland! :)

Lektion 1
1. Babbelröv - någon som pratar för mycket, ofta om saker den inte borde prata om, en så kallad skvallerbytta
2. Barhoad - om en kopp kaffe. Dricker man en barhoad så dricker man en kopp kaffe utan någonting till (ungeför som bart huvud)
3. Boret - bordet
4. Bäng - dum
5. Loet/hoed - huvudet
ex bäng i hoed eller bäng i loet -  dum i huvudetSkåne i mitt hjärta!
Bild från vandrarhemmet Hanna och jag bodde på en natt under våran cykelsemester på Österlenförra sommaren!

Masterpiece!


Linnéuniversitetet and johannawithlove presents:


MY MASTERPIECE!


Läkemedel for the win!

Haha, skämt åsido. Själv har jag en sprängande skallebank idag. Men har vag tagit nåt mot det? Icke. Drar mig för det in i det sista. Och jag som ska jobba med att ge läkemedel till folk, hur ska detta gå? ;)

Hade jättekul föreläsning idag! Vi fick pilla och greja med en massa kul saker!
Olika inhalatorer, piller, medicinska plåster, insulinsprutor, påsar med infussionsvätskor... You name it.

Gud, detta börjar kännas verkligt nu!


Nu blir det lunch - pasta o körv, smarrigt värre!
Sen labb. Då ska vi göra salva, hej o hå!

Idag är vi ju riktiga galeniker. Nästan. In my dreams.Full fart mot långhelg!

Sådant tråkigt väder det är idag... :( Blivit bortskämd med sol på senaste ju. I alla fall sen helgen. Regnade ju här om dagen. Och var svinkallt igår. Men annars liksom.

Blir jeans idag, var lite väl optimistisk igår med strumpbyxor, fick byta om till jeans på lunchen, haha.

Petter var på Rix Morronzoo idag, det gillades! Synd att jag stod i duschen största delen av intervjun dock... :/

Föreläsning kl 10 om inhalationsläkemedel samt lungfysiolologi, låter riktigt intressant! Och på labb i eftermiddag ska vi tillverka mjukgörande salva! Och halleluja, idag har dom petat in en timmes lunch i vårt schema! What a wonderful world!

Vad ska ni hitta på idag?
Förutom skola så ska jag bara plugga. Slutar kl 17 idag så tänkte vara träningsledig idag. Ska fortsätta traggla med den jäkla genetiken idag, känns som det aldrig kommer ta slut!

Är helg sen i alla fall, har inget på schemat imorgon, och inget på måndag heller. Så är långhelg, hääääärligt! Hoppas att jag kommer få himla mycket plugg gjort, det behövs!

Ska se om dom säljer en stor dos självdisciplin på blocket.se till ett bra pris, might need that.

Ha en bra dag alle!Over and out.

Jaha. Det var det. Två och ett halvt år som trogen tittare. Har sett alla 185 avsnitt minst en gång var. Och nu är det over and out.

Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Tomt och tråkigt. Men ändå slutade det i grevens tid, var på väg att spåra.

Vågar inte skriva om avsnittet än ifall folk inte hunnit se än. Men ååhh. Ibland önskar jag att jag haft en hållhake på manusförfattaren...!!Andra Avenyn  - Rest In Peace.

Nej nu!

Gaaaah!! Grrr!! Åååhh!! Blir så irriterad!

Har hållit på att ansöka om bostadsbidrag några gånger nu. Först skickade dom tillbaka min ansökan och bad om komplettering. Då ville dom ha ett nytt hyreskontrakt, det dög visst inte med det jag fick när jag flyttade in utan det skulle vara rykande färskt.

Gick till Kalmarhem och fick ett nytt. Dom tyckte allt att det var en smula märkligt men Försäkringskassan är ju (ö)kända för att vara rädda för att betala ut ett öre i onödan.

Glad i hågen skickade jag tillbaka min ansökan, nu var den ju komplett, nu kanske jag skulle få mina efterlängtade små slantar.

Fick ett brev från dom idag och gissa vem som blev glad åt att redan ha fått ett beslut? Jo, jag! Öppnade kuvertet och guess what?! Nu ska dom ha ytterligare komplettering, nu vill dom ha en aktuell hyresavi också, vad nu det är. Kunde dom inte kläckt det förra gången? Dom sparar ju massor på detta! Och jag förlorar ännu mer...

Asså, andra får ju. Varför krånglar mitt?? Nästan så jag ska skita i att söka igen i ren protest!

Sen en annan katastrof som inträffat - mina Crunchy är slut. Hällde precis upp dom sista. Det betyder att jag måste gå ångestvägen till Maxi, HATA!!

Nu är Johanna sur.


It takes a fool to remain sane

Gooood morgoooon alla morgonpigga hurtbullar! Och god morgon även till er andra sjusovande soffpotatisar ;)

Jag brukar i vanliga fall tillhöra den sistnämnda kategorin men inte idag! Idag tager jag mig dock den friheten att kalla mig själv för hurtbulle! Vet ni vad jag gjorde?! Jag var på spinningpass kl 07 imorse, kom nästan precis hem. Insane, jag vet! Men erkänn, det var ganska många hurtpoäng på det!

Var ett baspass som nästan var jobbigare än medelpasset igår. Eller var det på grund av medelpassets tortyr igår som det kändes som jag skulle svimma av utmattning idag.. Hmm, svårt nöt att knäcka.

Var kul faktiskt, blir en repris på onsdag ^^

Nu blir det dusch och sen en stooooor portion havregrynsgröt!

Dagens schema säger att vi ska ha föreläsning 10-15, ingen lunch idag heller alltså.. :/
Vi ska lära oss om lösningar/mixturer, suspensioner samt tillsatser till infussionsmedel idag, ska bli kul!
Mycket roligare nu när vi läser galenik och inte bara kemi. Synd dock att de gjort kursen till en 7,5-poängare istället för en 15-poängare som den var innan. Det innebär att vi inte kommer få någon beredningsbehörighet :( Det mest idiotiska någon kunde komma på!!

Ha en bra dag allihop!

Hörs senare! Då blir det fler Englands-bilder och kanske också en ny kategori!


De röda bussarnas land - dag 3 London calling! del I

Ja, nu har det varit lite glest med Englandsbilder, har nästan haft för fullt upp för att blogga över huvud taget de senaste dagarna :)

Men här kommer bilder från vår tredje dag. Då var vi i underbara, livfulla, färglada, högljudda, grymt balla LONDON!!
Tunnelbanornas stad! Nottings Hill och Portobello Roads stad! Modets stad! Städernas stad helt enkelt!
Åååhh snart SNART ska jag dit igen! Londonblodet fick ordentlig fart när vi var där och det pulserar fortfarande i mina ådror. Lyrisk!

Okej ser nu att det blir väldigt många bilder... Delar dagen på hälften, vill visa er allt ju men vill samtidigt inte att ni ska svimma av utmattning. Vill inte ge min dator och internetuppkoppling hjärnblödning heller för den delen.

LONDON (fram till lunch time)

Big Ben

Stina och Hanna med Houses of Parliament i bakgrunden.

Houses of Parliament med Big Ben som sticker upp!

Hanna och Stina vid Westminster Abbey.

Westminster Abbey.

Dom små svarta söta taxibilarna, dom finns på riktigt!

Westminster Abbey.

London Eye, Hanna och jag!

Towern.

Tower Bridge.

Stina och Hanna, med den obligatoriska Starbucksmuggen, vid Towern.

Tower Bridge igen ^^

Towern från ett annat håll :)

Hanna och jag på Tower Bridge - jag var verkligen där!

Yaaay!!

Towern från ett tredje håll :)

Saint Paul's Cathedral.

Hanna och Stina på Millennium Bridge, Tate Modern i bakgrunden.


Stina och jag på Millennium Bridge.

Hanna med Millennium Bridge i bakgrunden. Bron är egentligen ganska ful... Precis som Tate Modern. Fast jag diggade affären där inne!

Stina och Saint Paul's Cathedral.

Jaoo, det var vår första intensiva halva av dagen! Åååhh, wish I could turn back time...

Och på tal om time... Nu är det bed time! Orkar man spinning imorgon kl 07? :O

Good night!


Fel plats, fel tid - inte mycket rätt

Bokade pass med Atti på spinn bas kl 17 med en som heter Hans. Så vid fem i fem satt vi lydigt på våra cyklar och trampade snällt. Och klockan blev fem. Och hon blev fem över. Ingen Hans kom.

Vid kanske tio över kommer en tjej in och säger hej till alla. Hon hade Friskis-kläder på sej. "Konstigt," tänkte vi, "han kanske inte kommer så hon får vara vikarie".

Men hon hoppade inte upp på sin cykel utan hon började prata med en kille där. "Men, hon är ju över fem, borde vi inte börja?" undrade vi vidare.

Klockan blev kvart över. klev hon upp på sin cykel. Så säger Atti; "Tänk om vi är på fel pass?"

"Äsch" tänkte jag, "hon har väl fått hoppa in med kort varsel helt enkelt."

I samma sekund säger ledaren; "Hej alla och välkomna till dagens medelpass kvart över fem..."

Jaha. Vi var visst fel. Helt jävla fel. Men vad fasen. Lite sent att göra nåt åt det då, det var bara att trampa.

Kan meddela att jag är helt slut nu och har precis satt i mej två portioner havregrynsgröt och tänker ändå på mat. Jäklar, det var tufft!

På fel plats och vid fel tid, det var inte mycket som blev rätt där inte!

Nu: dusch och kanske lite mera mat. Sen genetik tills jag stupar!


Kränga piller

Roland sa idag på eftermiddagsföreläsningen; när ni blir stora så ska ni inte bara stå bakom disken och kränga piller.

Nej, så mycket vet jag också, trodde ju att det var kunderna som skulle kränga dom, och inte vi?!

Men, så kom jag på: kränga betyder äta på skånska, i resten av landet betyder det sälja. AHAAA!!
Där gick det upp ett Liljeholmens!

Nu ska jag plugga cellbiologi resten av dagen förutom en timmas spinning!


Hare awesome!Hemma på lunch

God lunch fellas!

Hoppas allt är bra med er!

Idag har jag förlorat hela 7 spänn på att skriva ut en handout som vi senare fick av föreläsaren. Jaja, shit happens. Och jag TROR att jag kommer att överleva! ;)

Hade en jättebra föreläsning med en som heter Sven Tågerud, som är professor i farmakologi. Han sa att han inte kunde så jääääättemycket kemi, kanske är något för mig att satsa på? (Jag skojar). Man hängde med bra och fattade allt till skillnad från Christers igår... Såna färeläsningar som Svens är riktigt roliga att vara på :)

Det var några gymnasieelever från Högsby som också var med på lektionen, fråga mig inte varför. Men dom måste tyckt att vi var riktigt tröga, ingen av oss svarade på en enda fråga, dom måste tro att vi inte kan nåt. Det kan vi. Men det är ju pinsamt att svara fel... Om folk också hade kunnat sluta försöka vara roliga/veta allt så hade det blivit ännu mindre pinsamt...

Nu ska jag äta vidare på min lunch så att min mages kurr inte stör Roland i hans föreläsning i eftermiddag!
Gjorde en sorglig upptäckt. Mina Crunchy är typ slut. Måste genast köpa fler, överlever inte utan! :O

So long!


Jag vet, jag är lite efter...

Ja du, syrran min... Det är inte bara du som är lite efter...

Har ni nån gång följt en bra blogg? Antagligen. Men, så slutar bloggaren plötsligt att blogga? Visst är det frustrerande?
Ofta finns det ju en anledning till att man följer bloggen. Den kanske är sjukt rolig, eller så har bloggaren ett väldigt intressant liv eller så kanske personen i fråga skriver om något som man själv intresserar sig för.

Man har vant sig vid att med jämna mellanrum få reda på nya saker som den här personen gör, eller har skaffat sig en ny outfit eller länkat till en ny ball hemsida eller vad det nu kan tänkas vara.

Själv följde jag en ridsportblogg, som dock inte bara handlade om hästhästhäst. Det var en del fest och andra anekdoter också. Okej, de var nog hästrelaterade, but still.

Daniel Zettermans blogg. Han slutade blogga nyår förra året, typ en evighet sen (jag vet, jag är lite efter). Jag följde den innan, himla kul att läsa om hur det går till "bakom kulisserna" där bland eliten och "innefolket" imon ridsportbranschen, hos dem som var i ens egen ålder liksom. Dit jag själv aldrig kom... Haha :)


http://danielzetterman.com/

Kom igen nu allt hästfolk, blogga mera! Och ni som redan bloggar, och även "civilit" folk (haha) sluta inte för då har inte jag längre något att göra!

Förutom skolan då. Nu är det dags igen för ännu en heldag i galenikens tecken, woohoo!
Farmakokinetik - derivat som metod för att bereda läkemedel, samt tabletter ock kapslar!

Ha en bra dag!


En helt okej kväll
++Det blev tacos till slut av min köttklump!
Nu ska jag se ett avsnitt till av Millennium. Eller börja titta i alla fall, igår somnade jag mitt i ett!

God natt! Sov gott!


Det var inte detta jag ville ha!

Jag ville inte ha en gigantisk köttbulle, jag ville ha taco-färs!DISS för frusen köttfärs som smälter långsammare än Grönland...
Vi delade på kärlek;
jag tog kär och du tog lek...
Dagens låt: Michael Jackson - They don't care about us

Nej, det känns inte som att dom gör det. På skolan alltså. Vi läser med tvåorna nu. Dom har ju gått ett år längre än oss och kan ju då hyfsat mycket mer än oss också. Så sitter vi nu och fattar ingenting och lärarna säger "ja, men detta vet ni ju, det läste ni ju i den eller den kursen". NEJ, det gjorde vi inte för VI HAR INTE HUNNIT DIT ÄN.

Så sa Roland idag: "Har alla varit på Svens föreläsningar?" Vi ettor virrar på huvudet. Rokand svarar då "Men det är väldigt bra om ni går på dom".
JA, gärna för mej. Men dom står liksom inte med på vårat schema! WTF!!

Så. Här kommer They Don't Care About Us.

Bang bang, shock dead, everybody's gone mad.
All I wanna say is that they don't really care about us...

Suck...

Nu är det snart dags för spinning! Ville på skivstångspasset också. Men nån måtta får det vara, måste ju hinna plugga lite också. Hmm, undrar vilken sorts träning som ger bäst resultat inför Beach 2010, känner att jag börjar få lite panik inför det nu :O


Ögonläkemedel goes ValMO

Okej. Jag har precis kommit hem från en av mina värsta föreläsningar ever! Det var Dennis-klass på den!

Asså, kul att ha en föreläsning om ögonläkemedel utan att först ha läst om ögat. Kul att höra på föreläsning om läkemedel för magtarmkanalen utan att först ha läst om dem.

Man fattar sååå mycket! Dom verkar helt ha glömt bort att vi läser med tvåorna. Dom kan. But heeey, vi går i ettan!

Gaaah. Och nu är det eftermiddagen kvar. Kommer nog följa i förmiddagens fotspår. Jag riktigt känner hur ivern brinner i min kropp.

Hoppas inte att man, efter examen, tycker att "kemi-delen" av utbildningen varit helt okej medan "farmaci-delen" varit en total disaster...

Nej, nu ska jag drcka te och fylla i ****-enkäten om biokemi. You just gotta love it.

Ursäkta att jag är vresig.


Baloubet du Rouet

God morgon allihopa!
Vad gör jag uppe? Har varit uppe en stund nu... Börjar ju inte skolan förrän om två timmar cirka, vilket innebär att det var ÖVER två timmar till skolan när jag steg upp, vad tänkte jag?

Idag blir det galenik för hela slanten, hell yeah! Emulsioner, salvor, krämer, suppositorer, vagitorer... You name it. Man är väl blivande farmaceut! ^^

Härliga vår! Kliar lite på mig efter solbadandet igår. Men det var det värt! Nu längtar jag till sommaren!

Och på tal om sommar. Hittade ett klipp på Facebook faktiskt (asså det är från Youtube men jag hittade det på fejjan). Från Falsterbo Horse Show 1998, det är ju typ längesen! Jag tror jag besökte tävlingen första gången 2001 eller 2002, sedan dess har det blivit var enda sommar! You just gotta love it!Nelson Pessoa och Baloubet du Rouet!

Detta var alltså 1998, 12 år sen. Nelson var 62, det innebär att han är 74 nu, undrar om han fortfarande rider? Eller kanske han håler sig på marken nu mer... Och pållen, pensionerad antagligen.
När jag besökte Falsterbo första gången var det Rodrigo som red Baloubet. Och alla tjejer SKREK och var alldeles till sig, hysteriska! Han var ju såååå snygg! Tyckte alla andra i alla fall. Jag skrek inte, jag hade ju mina egna hästkillar ^^

Vad jag vill ha sagt med detta är, HEY vad tiden går! Men Falsterbo är fortfarande bäst! Och Baloubet också. Man kanske kan kalla honom för min tids Milton? Men, Rodrigo då? Vad hände med honom? Gick kan helt upp i att vara familjefar? Eller hittade han ingen häst som var kapabel till att ta Baloubets plats? Är ju inte så uppdaterad inom hästvärlden längre känner jag... :(
Men, Falsterbo blir det i alla fall till sommaren, bästa bästa ^^


Nu ska jag tänka om; skola, inte häst.

Ska jag äta gröt till fruskost? Och vad ska man ha på sig? De eviga frågorna.
Ajja, ha en bra dag fellas!
Måndag, en ny vecka ligger framför en. Nu tag vi nya tag, hej o hå!


Valborg 2010

God förmiddag! Hoppas att alla hade en awesome Valborg igår, vi hade det i alla fall fab!

Okej, tentan på morgonen kanske inte var fab (vad sjutton är AB-toxin??) men jag räknar inte heller in den till Valborgsfirandet.

Hem, byta om, till Maxi för att köpa engångsgrill och till systemet för att köpa lite cider. På hemväg så öppnade sig himlen och det kom en rejäl regnskur, underbart! Som Micha sa; Dagens outfit - blöt påskkärring.

Men, det slutade regna ungefär lagom till det var dags att tända grillen. För säkerhets skull så såg vi til att grillen stod under tak. Själva var vi djärva och placerade vår (Attis) picknick-filt utanför taket, mitt i gången där alla skulle gå. Jaja, man väljer väl sina matställen med omsorg!


Det grillads kebabspett, och i Michas fall sojakorv. Och Lina och Nathalie körde på sallad. Det var supergott och jag blev stockmätt! Drack min älskade cider, Hannas - Peach/Melba, till maten, det är sommar det!


Det var jättemycket folk som var här och grillade, hur kul och mysigt som helst! Var en i huset, David, som ordnat detta eftersom han (och Kungen, och min pappa) firade födelsedag. Vi åt muffins och, dom var lööövli!


Flyttade in på gräset sen när regnskurerna upphört, inte lika hårt att sitta där. Micha fick det ädla uppdraget att agera DJ. Dom hade burit ut feta högtalare och ställt på gräset, sweet!


Så där satt vi och lyssnade på bra musik, drack lite cider och snackade skit. Sjuuuukt mysigt! Folk överallt och grill-os och musik - sommarfeeling om nåt! Är sjukt taggad på sommaren, hoppas den blir lika perfekt som förra var!

Gick upp till Micha en sväng sen innan vi drog bort till Kåren för att kolla läget där. Där grillades det också och var ganska mycket folk. Liveband var där också, det är något av det bästa ^^


Erica joinade oss en stund där också. Handlade mat från Olgas med som vi krängde, klockan hade hunnit bli åtta då och vi tände grillen vid halv ett-snåret innan så min mage hade hunnit kurra ett tag. Och återigen blev jag stockmätt!


Sen drog vi hem och fixade iordning oss för kvällens Kår-kväll. Mina "partydojjor" har ju pajjat så jag hade Converse hela dagen lång, då kan inget gå fel! ^^

Förfest hade vi i Penthouse Zoo och inne hos Micha. Alla från grillningen var typ kvar i huset så var ett jäkla hållingång! Balkongdörrarna hade någon lyckats öppna så vi hängde där ganska länge, underbara balkonger vi har ju! Sjukt synd att hyresvärden bommat igen dom för oss...


Stack till Kåren vid elva-halv tolv nån gång. Var jättemycket folk och det kändes som att ventilationen fortfarande var trasig... Var liveband - Movits - på Kåren. Dom spelade en aning lustig musik, men folk verkade uppskatta dom, är kanske jag som är lite "old-fashioned"..? Men är alltid kul med liveband! :)


Dom spelade inte hela tiden dock, körde lite "vanlig" clubbing också. Eftersom jag varit uppe sen klockan sex och skrivit tenta klockan åtta på morgonen så var jag ruggigt trött vid ett på natten, kändes som jag kunnat somna mitt på dansgolvet. Så vid kvart över drog jag hem till min sköna säng, nöjd efter en lång och trevlig dag!

Var värsta efterfesten här när jag kom hem lät det som. Dom var nog uppe på balkongen igen, lät musik och prat och skratt. Där kanske man skulle varit? Haha, nej men jag drog igång en film att somna till, sen sov jag gott ^^

Nu står disk och städ på programmet. Kanske lite plugg också. Sen blir det grillning hos syrran - mys!

Vi höres senare!


Memories


All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me.

RSS 2.0