Kisslabb - Hur mycket kissade du?

Idag serverades frukost i skolan, klockan 08.00 prick. Det är inte varje dag det händer minsann.

Frukosten bestod av en halv påse Ahlgrens bilar, en halv påse geléhallon, och 1,2 liter vatten. Och detta skulle intas på 15 minuter.


Konstigt påfund tycker ni säkert då. Och ska jag vara ärlig så var denna "frukost" första parten i våran sista labb - "kiss-labben".

Ja, precis som det låter så handlade det om kiss. Inte Kiss som i svartvitmålade gubbar med långa tungor. Utan kiss som i ja... kiss.

Våran sjurfunktion skulle testas samtidigt som det skulle testas hur olika saker påverkade urinmängden.

En grupp drack 1,2 liter vatten, en grupp drack 4 dl te plus 8 dl vatten, en grupp drack 4 dl kaffe och 8 dl vatten, en grupp (som jag var i) drack 1,2 liter vatten och åt godis till, en grupp drack 1,2 liter öl och en grupp drack 1,2 liter vatten samt rökte två cigaretter och en grupp drack 1,2 liter vatten och fick sedan sitta och trampa sej svettiga på motionscyklar.

Ifall ni undrar (ni kanske vill prova själva nån dag? Eller kanske inte...) så får man galen frossa efter att ha satt i sej denna kopiösa mängd vatten... Brrrr!

Sen skulle det kissas i stora mätglas var 30:e minut, volymen skulle antecknas, resultaten skulle jämföras, och sist men inte minst ska en fullständig labbrapport skrivas...

Enjoying our drinks and sweets!

Gosigt eller inte gosigt - välj själva! Men det är så här det är att plugga till farmaceut. Livet är märkligt ibland...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0