Månadens: Februari 2010

Okej, här kommer en summering av Februari 2010:

Månadens...

...låt: John Mayer - Free fallin'Den här låten är helt underbart bra tycker jag! Har massa bra minnen till denna, men dom är jobbiga nu... Och nästan alla Friskis-ledare har den på sina nedvarvningar... Tillslut blev det att Atti, jag och Hana började skoja om det :)

...film: Dirty Dancing 2: Havana NightsJättebra film, söt och med bra musik! Och så är Diego Luna en redig godbit! ;)
Såg denna hemma hos Linda en kväll, mys var det!

...fest: Klassfesten med NV3aSäg Aaaaahh! ;)
Hade en liten reunion-fest med klassen från gymnasiet, himla kul var det att träffa alla igen! Love you guys! <3


...roligaste: klarade tentan i biokemisk metodik och att det gått så bra och varit så kul med all träning! Tränat 5-6 dagar i veckan cirka, härligt! Varvar spinning + gym med jympa, typ Ki-Box och skivstång....tråkigaste: allt plugg. Biokemitenta den 5 mars. Stor kurs, 15 hp. Den är jättesvår också och massa man ska lära sig! Och så har det ju varit labbar också i vanlig ordning som har skullat förberedas och labbrapporter har skrivits... Hade också tenta i biokemisk metodik denna månad så har pluggat till den också.Satt upp kom ihåg-lappar på mina garderober, rätt bra faktiskt :)

...outfit:


Kunde inte välja mellan favvo-klänningen och favvo-tröjan :P

Till vänster:
Kavaj: H&M
Halsband: Glitter
Klänning: H&M
Strumpbyxor: Åhléns

Till höger:
Tröja: Gina Tricot
Skärp: New Yorker
Jeans: Killah
Skor: Skopunkten

På det hela taget tycker jag att februari varit en bra månad! Mycket bättre än januari, usch gillade inte januari alls...
Men denna månaden har det hänt lite mer roliga saker.
Och vilken lång vinter det varit! Snön har legat hela januari och hela februari, aldrig varit med om det tidigare vad jag kan minnas.
Mars är första vårmånaden, det hävdar jag i alla fall. Många som säger till mej att mars också är vinter. Men tycker det låter bättre att säga att man fyller år på våren :)
Hoppas snön töar bort och att det blir många soliga dagar i mars!
Kommer bli mycket plugg i mars också... Biokemi lab 4 ska göras klart (har hållit på sen januari) och rapport som är väldigt omfattande ska skrivas, vi har en litteraturuppgift i biokemi och ett antibiotikaresistensseminarium i mikrobiologi. Vi har också tenta i den kursen den 22 mars. Tror vi kanske hinner börja nån ny kurs också innan det hinner bli april. Stress, stress, stress.

Nu ska jag sova, önskar er en god natt med söta drömmar! <3

/Johanna with love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0