När då då?

Oj, det förra inlägget var ju lite udda... Testade om det gick att blogga från min iPhone, det gick visst bara att skriva rubriken. Eller är det jag som inte fattar hur man ska göra. Tror mest på det faktiskt.

Har nästan precis kommit hem från syrran, för en halvtimma sen närmare bestämt. Skulle åkt en timme innan men missade bussen, det körde precis ifrån mej, blir galen på sånt. Ajja, tog en liten prommis med Malin och Martin så länge medan jag väntade på nästa.

Igår käkade vi tacos, himla gott, så längesen sist! Sen blev det sorbet och te och kakor, och för de andras del kaffe i stora lass, Malin har precis köpt espressomaskin (eller vad det heter) så dom knarkar kaffe nu.

Spelade spel också, När då då, eller något sånt heter det. Sjukt skoj! Vi flummade lite också... Eller mycket. Jag vann första rundan TROTS att Martin är historielärare, är jag bäst eller är jag bäst?!

Blev också ett avsnitt av Band of Brothers, följde den innan när det sändes på TV4, nu går den på svt2. Riktigt bra! Kollade också på halva Without a paddle, insane!

Sov ända till kl 10, alla andra satt vid frukostbordet då, hoppsan. Käkade massa frukost! Gott! Sen åt vi lund kl 12. Gjorde pizza på tortillabröd och köttfärs som blivit över sen igår, mums!!

Så nu är jag så mätt så det känns som jag inte kommer äta mer idag!

Ska sätta igång med att förbereda laborationen inför imorgon nu, ser INTE fram emot det, orkar inte labba mer nu, inte på ett tag i alla fall, alla labb-rapporter tar verkligen kol på en!

Labben är i biokemi och heter "Analys av genetisk variation i MTHFR-genen hos människa", blir trött bara av det...

Jaja, nu ska jag plugga duktigt ett par timmar!

Vi höres, ha en bra söndag!

/Johanna with love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0