Impuls

Hej hopp alla nattugglor där ute! Hoppas att allt är bra med er!

Jag har precis kommit hem. Har varit med Atti, Kristina, Elida och Samuel på Corehouse, första dagen dom har öppet i år! Dom öppnar "på riktigt" på lördag (eller är det på fredag?) men vi gjorde en tjuvstart idag, nollningen började idag. Var mest Erasmus-folk där ikväll som Micha sa. Träffade Lorenzo, han ska tydligen åka hem till Italien imorgon... Nice to meet you, take care!!!

Var inte en enda "sygg" kille där ikväll, Mr J har satt ribban högt... Damn it.

Var verkligen en implulsgrej att gå ut. Var jättetaggad i skolan idag, fest var det enda vi pratade om på labben idag. Men sen bestämde vi oss för att plugga istället hos Micha så nu är alla mina biokemi-papper och böcker hemma hos henne... Blev att vi plötsligt taggade igång igen vid tio typ så det blev att hoppa i partykläderna och "snabb-förfesta" men det blev lyckat. Känns som att då man inte har några som helst förväntningar på en kväll så blir det som bäst.

Skolan idag då? Jo. Vi hade del ett av fyra (!) på sista biokemilabben. Har Dieter som handledare denna gången också. Han sa inget om alla gånger han glömt att träffa oss... Han sa bara att "jag har märkt att jag är dålig på att passa tider så är det nåt ni behöver fråga om labben så kan ni göra det nu". Hmf.

Fast han är ganska rolig. "Otherwise you're gonna die in horrible pain", "What the fuck", "You suckers"... Japp. han är vår lärare...

Det var så kul när vi alla vallfärdade till fel centrifug och både Dieter och Kjell sprang efter oss och ropade "NO NO NO!!!" Är nog mest kul för oss som var med om det...

Jaja, eller jajajajajajajajajaja som Alfonso skulle sagt/skrivit, nu ska jag försöka sova. Har en hel dag full med plugg framför mej, är snart metodik-tenta i biokemi...!!

Hoppas ni haft en bra start på veckan, med eller utan fest! Godnatt!

/Johanna with love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0