Porriga labbrapporter

Kom hem från skolan för en stund sen. Känns konstigt att klockan är fem på eftermiddagen. Min kropp tror typ att hon är tolv istället... Vi hade liksom bara skola i två timmar, 14-16, brukar snarare vara 10-12 annars. Vad som känns ännu konstigare är att det är ljust ute fortfarande! Och ännu mera snö, vilket skit. Och Erika sa precis att det väntas 20 cm till nu inatt. Vill inte!!

Vi fick tillbaka våra labrapporter från enzymkinetiklabben idag. Gjorde den innan jul så det var ju på tiden... Jag fick G+ med kommentaren "A good report, keep it up". Det trodde jag jäklar aldrig!

Som bekant så skriver ju inte killar så himla snyggt. Och när de då skriver på engelska så gör det ju inte saken lättare alla gånger att förstå vad det står. Såg ut som han gett Johanna kommentaren "Add some more porn to the graphs" (minns inte ordagrant, men på ett ungefär). Porn?? Vafan? Men det stod points insåg vi ganska snabbt! Det är inte lätt när det är svårt...Nehe, dags för lite mer biokemi nu då? Vill inteeee!!
Funderar på om det är för tidigt att värma kvällsmat?

/Johanna with love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0