Baslinnen från H&M, 49,50 kr/st

Ååhh, ännu en lång pluggdag!

Träffades i skolan idag kl 10 för att förbereda inför redovisningen av cellodlingslabben som vi hade kl 11. Det gick bra även om våra resultat var ganska tokiga!

Sen därefter läkemedelsföreläsning. Kul, men ganska svårt. Hur ska man kunna hålla reda på allt liksom? Hjälp, det är just det som jag ska arbeta med i resten av mitt liv, det är minsann bäst att plugga ordentligt!

Johanna och jag har inte skrivit vår lab 5 i mikrobiologin än så den satte vi oss med i eftermiddags. Minns knappt något av den, det var så längesen nu. Och avläsningen gjordes ju den där torsdagen som ingen av oss kommer att glömma i första taget...

Det var i alla fall sååå sjuuuukt mycket som skulle vara med i den labbrapporten så vi gav upp och bestämde att vi skulle leta reda på information hemma ikväll så ska vi sammanställa imorgon. Tog flera timmar att leta upp allt ikväll!

Jag belönade i alla fall mig själv med att låtsas-shoppa lite på hm.com ^^

Här är mina fynd!

Baslinnen från H&M i härliga färger, vill ha ett av varje, haha! Kostar bara 49,50 kr. Har ett svart redan, kanske inte exakt likadan modell. Men det är jätteskönt och bra kvalité i alla fall.

Hittade ett par tröjor också, de får ni se imorgon, nu måste jag sova!

Jag som skulle se Andra Avenyn och allt. Ajja, det tar jag i helgen!

Har ju fått min kamerasladd nu så i helgen ska jag lägga upp bilderna från England, äntligen!!!

Ska bestämma mej för huruvuda jag ska hänga med ut på Kåren imorgon kväll också. Får sova på saken men nu lutar det åt att jag kommer stanna hemma.

Vi hörs imorgon, då är det Ääääntligen Freeeedag!!

Godnattkramar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0