Man väljer väl sina kunskaper med omsorg?

Mitt tentaplugg idag går bra. Det är väl skönt när man verkligen vet vad som är viktigt att plugga på inför en tenta, vad som är mest relevant liksom?

Jag har omtenta (ajja bajja, jag veeeet) i fysiologi på lördag. Pluggar så att ögonen blöder. Har hakat upp mig på motflödesmultiplikationsmekanismen igeeeen, fattade den inte innan och fattar den inte nu.

Däremot har jag lär mig en annan mycket viktig sak (eehh?) - nämligen att Axl Rose är ett anagram för oralsex. Javisst. (Själva namnet då, inte personen själv. Eller ja, det stod det inget om i alla fall.)

Men helt irrelevant kan det väl inte vara? Jag menar, oralsex kan väl ses som en del i fysiologin? Väl? Kom igen? Var lite schyssta nu va!

Bildkälla

Mr Oral Sex. Eller vänta! Var det kanske Mr Axl Rose?

Bildkälla

Motflödesmultiplikationsmekanismen i Henle's slynga. Säker inte aaaalls lika viktigt. VF, ingen kan ju ens sägra det ordet utan att få kramp i tungan. Meningslöst krafs.





PS. Det finns betydligt mer smickrande bilder på Mr Rose (eller hur nu namnet var), tyckte bara att denna passade in i "stämningen" i inlägget! ;)

Kommentarer
Postat av: Lina Sällberg

hahaha

2011-02-03 @ 17:08:32
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: Agnes - Hästskötare i England

Det är verkligen en upplevelse att åka utomlands och jobba! :))

2011-02-03 @ 18:45:14
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: LINA

SV: Ja precis. :) Bäbishästar välter gärna hinkar med. :P Jag jobbade i stall med 15 hästar själv förut, var lite jobbigt med alla vattenkrubbor men så värt det! Man ser direkt om något inte stämmer med hästarna

2011-02-03 @ 19:34:45
URL: http://sallberglina.blogg.se/
Postat av: LINA

SV: nej jag är fö rsmal

2011-02-04 @ 10:32:41
URL: http://sallberglina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0