Det kallas himlen och jag har aldrig varit där

Detta inlägg vill jag tillägna min fina vän Micha, tänker på dej vännen! <3

Det kallas himlen och jag
har aldrig varit där
Men när jag ser på alla stjärnor över
himlen
så önskar jag att du var här
Du var så poetisk
och nu går du i en annan värld
Och jag kan bara säga

Kom tillbaks
Den här världen är så underbar
Kom tillbaks
Hela världen var så underbar
Och det kunde lika gärna varit jag
Lilla Fågel Blå




Lilla fågel blå - Staffan Hellstrand





Shoppat i helgen

Skrev ju att jag skulle visa mina shoppingfynd för er, är ju dock lite efter som alla säkert redan vet, men här kommer dom!

Såg förresten att Chilis boll och matskål kom med på alla bilder X) Palla! :P

Tröja från Gina Tricot

Blanka leggings från MQ

Ett till par leggings från MQ, inte likadana som de ovan, men syns inte så bra på bilden...

En till tröja från Gina Tricot! :)

Scarf från Indiska (fråga mej inte varför jag ser ut som jag gör XD)

Tröja från Monki

Ja, det var allt för den shoppingturen!





Så här kul har jag idag!







Pics :)

Utlovade ju som sagt lite fler bilder sen Elin skickat de hon tog, dessa är alltså Elins bilder :)
Blir inte så många, fan vad fail de allra flesta var, går INTE att visa upp, har till och med tagit bort dem från datorn! X)

På Zorbas

Sjukt cool tröja!


Var visst mest intresserad av datorn... :P

Snyggaaaaa!!

Tiihii ^^

En random bloke på Harrys ville vara med på kort!

Harrys

Så där ja :)








En awesome helg med mina skånetöser!

Vilken härlig helg jag har haft! :D

I fredags kom Erika, Elin och Caroline upp till mej här i Kalmar. De stannade över helgen, men hade så mycket packning att de hade kunnat vara här i en vecka minst, min lilla lägenhet blev helt proppfull! ;)

De kom vid halv sju-tiden i fredags kväll. Vi käkade tacos, och gjorde oss sen klara för fest. Vi förfestade lite hemma hos Micha. Spelade Ölspelet och Tjejmiddag, kollade en massa roliga Youtube-klipp och snackade massa. Sen blev det utgång på Harrys. Klackarna i taket! Längesen jag haft så roligt ute! Vi skakde rumpa till stängning och skulle sen dra och äta nattamad på Max men vi ångrade oss. Satt hemma i min lägenhet och krängde nachos och reklamgodis från Karma och snackade skit till typ klockan fem på morgonen! :O



Fördrinken upphälld! Amadeus med frysta geléhallon, tips på god och enkel men ändå fin liten drink :)

På lördagen hade vi en ganska chill morgon. Käkade frukost i lugn och ro och snackade massa. Spenderade sen dagen nere på stan, det blev en del shopping för oss alla ^^ I löööööv shopping, vilken tjej gör inte det?? ;) Gick fortfarande att göra en del awesome fynd på rean, och det blev en del nya saker också. Nu får det görna bli vår sen! Visar vad jag shoppat i ett eget inlägg!

Fikade smoothie på donut-caféet inne på Kvasten, så jäkla gott! Var också till Tokiga Ture och handlade massa massa godis inför kvällens lördagsmys.

Väl hemma igen tog vi igen oss lite med Cosmo-läsning, kakor och vissa tog sej även en tupplur ;) Elin och jag passade också på att dreggla över lite rid- och hästsaker vi vill ha, bland annat ett par ridstövlar från de Niro, mumma på dom!

Erika hade också med sej en hel kasse med kläder som hon inte längre använde, vi andra tjejer fick ta vad vi ville av det. Så på så vis fylldes garderoben på med ännu mer nytt. Tack snälla Erika! :D Visar det också sen :)

På kvällen hade vi bokat bord på Zorbas, vi käkade buffé, den är sååå himla god, och faktiskt prisvärd också, 110 kr inklusive dryck med påfyllning.





På Zorbas
.

Väl hemma kollade vi på Melodifestivalen, inga bra låtar denna gången heller, men ingen blev förvånad direkt. Blev också reprisen av Solsidan, älskar Annas prat i sömnen "Vi kan inte ha människor i källaren, nu får du sluta Alex" Viker mej av skratt!! X)

Krängde en massa godis, snackade en massa, samtalet spårade ganska rejält... HA HA. Läste ännu mera Cosmo och blev asrädda när alla jackor på nåt konstigt vänster ramlade ner från klädhängaren mitt i natten :O hahaha

Helgen gick alldeles för snabbt, i går förmiddag så packade de in alla saker i Erikas vita Saab och brummade iväg ner mot Skåne igen. Snyft :( Saknar dem redan en hel massa!!

Var en awesome helg, den kan man leva på länge! Saknar alla mina vänner så himla mycket, det är så sorgligt när alla sprids för vinden... Tur att jag har mina underbara godbitar här i Kalmar dock! ^^ Jag hjärtar er alla!! <3

Har inte så mycket bilder att visa er från helgen, mitt kameraminne är fullt och jag kunde inte föra över till datorn eftersom den till hälften inte fungerar längre... Morr. Men Elin ska skicka de bilder hon tig på mailen, kan visa er några fler då :)





På väg till min brevlåda

Fick ett mail idag från cdon.se att de skickat DVD:n jag beställt! Hurra, videokväll here I come! ;)



En DVD om D-A-D (Disneyland After Dark), ett rockband från Danmark som firade 25-årsjubileum. I looooove D-A-D!
Från cdon.se, 229 kr 69 kr! Som hittat! :)

I am well happy!

Har annars varit en kass dag. Galet förkyld, jättetrött, och en borttappad cykelnyckel vilket gör att jag inte kunde ta med mej cykeln hem från Maxi så nu står den där, undrar hur länge den får vara hel... :S





Karma 2011

I torsdags, fredags och i lördags var det dags för 2011 års Karma-mässa. Denna gången hölls den på Kalmar slott, i fjol var den på UB, kändes aningen lyxigare i år! ;)

Karma är en mässa som anordnas för att studenter ska kunna knyta kontakter med kommande arbetsliv, det är en uppsjö av olika företag som har montrar på mässan och personal man kan prata med.

Inom farmaceutbranschen fanns Doc Morris och ICA Cura på plats, dem passade vi såklart på att prata med lite extra!

Det var jag och Micha som var där tillsammans. Visst är det kul att prata lite med "branschfolket" men det roligaste är nog alla gratissaker man kan få med sej hem! ;)

Gratis ÄR väldigt gott!

Här kommer en liten bildbomb från årets Karma:

En termosmugg från Doc Morris och en vattenflaska från ICA Cura - kommer lätt bli coolast på skolan/gymmet! Eehh??

Nog det bästa av allt - en skörd på hela 29 pennor! ;)



Godisförrådet fylldes på, synd bara att jag inte äter sånt längre ;)

Lite andra random saker! :P

Bilder lånade från Micha! Kolla in hennes blogg vettja! www.michapicha.blogspot.com









Hoppas att vi kommer få bra Karma nu då, både till nästa år och nästa liv! ;)





Vårjackor

Har börjat fundera på vad man ska skaffa sig för vårjacka... Har kollat runt lite på nätet. Känns som det är mycket skinn- och jeansjackor. Skinnjacka har jag, en jeansjacka har jag också, dock är denna borttappad vilket retar mig extremt mycket! Är mycket trenchcoats också nu, men jag vet inte om det är min stil riktigt? Jag är inte så "elegant" av mej...haha.

Men min gröna Elvine-jacka börjar bli sliten, har faktiskt haft den länge, fick den i födeseldagspresent när jag fyllde 18, det är typ två evigheter sen! But I still love it! Men, som sagt, den börjar se sliten ut...

Hittade en jacka på Gina Tricot's hemsida som jag fastnade för, men givetvis fanns den i olika färger och jag gillar båda. Hittade väskor också, behöver en ny då min håller på att rasa ihop fullständigt!



Malin jacket beige, Gina Tricot, 399 kr
Pembe bag, Gina Tricot, 249 kr



Malin jacket blå, Gina Tricot, 399 kr
Moa bag, Gina Tricot, 299 kr


Vad tycks? Är de fina? Skulle de passa mej? Vilken färg är snyggast? Jag har ingen favorit just nu. Ska prova jackorna i butiken imorgon :) Blir ju såklart lite mer färg med den blåa samtidigt som den beige kanske är lättare att matcha med?

Svår nöt att knäcka, bäst att återvända till farmakokinetiken! ;)





Just in case...

Har av misstag råkat boka in mej på ett medelpass (spinning) kl 17 idag. Så ifall detta är det sista ni hör av mej så ville jag bara säga hej! :)

*vinkar med pekfingret*





It's alive!

Hej folks!

Ville bara berätta att jag lever! ;) Vet att jag vart försvunnen ett tag, blir så ibland :)

Tack för alla lyckönskningar till tentan i lördags, they were well needed kan jag tala om.. Tror inte att det gick så väldans bra men jag hoppas på det bästa och att mina futtiga duggapoäng kan putta mej över gränsen.

Efter tentan blev det lite tröstshopping (visar i ett annat inlägg) dock inte det jag skulle köpa från början, typical me!

På kvällen blev det nån slags omtentaslask hos Atti. Hon hade en kompis på besök, alltid kul att träffa nytt folk och hon var himla rar! :) Micha tittade också förbi ett par timmar men hon kunde inte stanna länge eftersom det var hennes jobbehelg. Vi gick ut på Vallen, inte varit där innan. Blev inte blåst av stolen, men ska ge stället ett par chanser till! :)

I söndags var jag allmänt seg. Minns inte riktigt vad jag gjorde men än att slöa på soffan, kolla på TV4 Play och äta såklart! ;) Sådana dagar behövs också ibland! ^^

Igår var vi lediga eftersom vår läkemedelskemi blivit inställd. Passade på att träna och storhandla och lite annat smått och gott.

Idag har vi haft gruppövning i skolan i farmakoterapikursen, den var givande tycker jag! Hoppas på att hinna plugga i fatt nu, hoppade ju över skolan de sista två veckorna för att plugga till omtentan i fysiologi i lördags. Snart får jag dock skippa skolan igen för att isolera mig och plugga till nästa omtenta, denna i fysikalisk kemi med galenisk farmaci.

Nu måste ni tro att jag är världens trögskalle som har en sån massa omtentor. And maybe I am. Men, jag gör så gott jag kan och kämpar på, jag har aldrig varit the sharpest tool in the shed och alltid haft svårt för matte, kemi och fysik (och så väljer man att läsa farmaci, hujedamej, inte konstigt att det går som det går) men jag VILL verkligen bli en SJUHELSIKES ASGRYM apotekstant så jag får väl leva med en och en annan omtenta på vägen :)

En awesome bild som Atti fotade i lördags!!



That's how we get all those VG's!! ;) NOT!!

Love it!! Och, om man frågar Sven (vår lärare i farmakoterapi) så SKA man ha med Rang & Dale vart man går! ;)

Lovar bättre uppdatering fram över + att svara på era söta kommentarer (inte för att låta som en storbloggare med en miljon kommentarer, but still :) )

Goodnight lovers!!





Allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig

Ja, här sitter jag nu klockan halv ett på natten, ensam och trött med min tentaångest.

Det är fest här i huset, de flesta har väl gått ut nu, musiken är inte lika hög längre och skratten är inte lika många.

Jag åt havregrynsgröt till kvällis idag. Erika sa "Vad är det för fredagsmat?". Jag ringde till min mamma. Hon kollade på Let's Dance.

Det är alltså verkligen fredag? Det har jag inte märkt nåt av, det känns som en helt vanlig "dagen innan tenta-dag".

Jag är så otroligt nervös för denna tentan. Jag har verkligen försökt lära mig. Men jag vet inte hur pass bra det sitter. Men det är så mycket som står på spel, så mycket mer att oroa sig för än vilket resultat man kommer få på tentan. Att kugga en tenta får konsekvenser, sådana konsekvenser som jag helst inte vill låtsas om att de finns. Men det gör dom. Och dom har etsat sig fast på min hjärna, bra mycket hårdare än alla mina fysiologikunskaper.

Ibland måste man dock rycka upp sig. Saker kan bli skit, saker och ting kan bli så långt ifrån vad man hade tänkt sig som det bara går. Men, någonstans någongång så kommer det att ordna sig. På något vis.

Som en hjälp på traven till detta "don't worry be happy-tänk" så finns ju Den Svenska Björnstammen med sin underbara låt Allting kommer bli bra till slut.

Jag kan säga att den gick varm i mina högtalare under tentapluggperioden inför immunologitentan. Och sedan dess har den följt mej i alla perioder av tentaångest, samt vid andra tillfällen jag varit i behov av lite pepp :)



Den Svenska Björnstammen - Allting kommer bli bra till slut

Detta blev ett himla långt inlägg om egentligen ingenting alls.

Nu ska jag bara ögna igenom mina anteckningar en sista gång, sen ska jag försöka sova. Hoppas att jag inte drömmer allt för många mardrömmar om obegripliga tentafrågor... Vad skulle jag ta mej till utan min gosiga vovve som alltid kurar ihop sig i ens knäveck om nätterna? <3





Kär i ett träns!

Hittade ett så sjukt snyggt träns hos Hööks hästsport!!

Gold Medal Artemis, aachenträns för 749 kr.





Så här ser det ut på;



Tränset finns också i brunt, men tyckte nog att svart var snyggast :) Beror ju så klart på hur hästen det ska sitta på ser ut. Till min ena fux hade jag svart utrustning och till min andra häst som också var fux hade jag brunt. Ifall ni undrade, och det är klart att ni gjorde! ;)

Man är knäpp om man köper ett träns fast att man inte har någon häst va? Svar: JA! haha

Är det någon som har haft träns från Hööks som vet ifall kvaliten är bra? Har bara haft andra saker från dem, och det har varit varierande kvalitet på de sakerna i alla fall...

Bilderna är tagna från Hööks hemsida, den hittar ni här---> Hööks hästsport





Man väljer väl sina kunskaper med omsorg?

Mitt tentaplugg idag går bra. Det är väl skönt när man verkligen vet vad som är viktigt att plugga på inför en tenta, vad som är mest relevant liksom?

Jag har omtenta (ajja bajja, jag veeeet) i fysiologi på lördag. Pluggar så att ögonen blöder. Har hakat upp mig på motflödesmultiplikationsmekanismen igeeeen, fattade den inte innan och fattar den inte nu.

Däremot har jag lär mig en annan mycket viktig sak (eehh?) - nämligen att Axl Rose är ett anagram för oralsex. Javisst. (Själva namnet då, inte personen själv. Eller ja, det stod det inget om i alla fall.)

Men helt irrelevant kan det väl inte vara? Jag menar, oralsex kan väl ses som en del i fysiologin? Väl? Kom igen? Var lite schyssta nu va!

Bildkälla

Mr Oral Sex. Eller vänta! Var det kanske Mr Axl Rose?

Bildkälla

Motflödesmultiplikationsmekanismen i Henle's slynga. Säker inte aaaalls lika viktigt. VF, ingen kan ju ens sägra det ordet utan att få kramp i tungan. Meningslöst krafs.





PS. Det finns betydligt mer smickrande bilder på Mr Rose (eller hur nu namnet var), tyckte bara att denna passade in i "stämningen" i inlägget! ;)

Lunchen är levererad!

För en stund sen kom Atti också plingade på min dörr. Med sig hade hon ett pann med pannkakor, direkt tagna från stekpannan. Ååhh så gott det luktade! För ett par dagar sen hade jag en gansla allvarlig pannkaks-craving, den väcktes upp igen med liv och lust!

Tack snälla Atti, så himla gulligt av dig! "Pluggpannkakor" sa hon att det var. Well needed kan jag bara informera er om.

Nu är jag mätt som en pannkaka efter att jag lätt som en plätt glufsat i mig min plugglunch. Och, jag är en hejare på ordvitsar, visst? ;)



Hur sugna blev ni nu på en skala? Va? Vavava??

Värsta bra grannen man har ^^ Atti du är en fena på att göra pannkakor, nu vet man vem man ska säga till nästa gång cravingen återvänder! ;)






Nybadad vovve <3

Ikväll fick mitt lilla söthjärta ta en ordentlig dusch! Det har varit så blött och smutsigt ute länge nu. Hennes päls har kännts helt äcklig att klappa på, hon blir ju så jäkla smutsig och blöt varje gång man varit ute, det är ju som roligast att springa i de allra största vattenpölarna ^^ Hon kommer ju bli smutsig igen imorgon... Men hon får väl duscha snart igen helt enkelt :) Hon sover ju i min säng dessutom, inte så trevligt med en smutsig hårboll där inte ;)







Mitt lilla söthjärta, alltid så snäll och glad! Fina vovve!! <3





K

Ikväll åker min faster till Kenya. Hon ska stanna där under drygt två veckor. Hoppas att  hon får en trevlig resa och att hon inte drabbas av nån läskig parasit eller träffar på ett lejon nånstans...

Min faster tycker om att resa och har besökt en del lite udda (tycker jag) resemål. I julas kom vi fram till att de flesta av hennes semestrar varit till länder som börjar på K.

Kina

Bildkälla

Bildkälla

Bildkälla

Kambodja

Bildkälla

Bildkälla

Bildkälla

Kuba

Bildkälla

Bildkälla

Bildkälla

Kenya

Bildkälla

Bildkälla

Bildkälla

Ska hon hinna med hela alfabetet får hon nog snart byta bokstav! ;)





Beställt

Adlibris, 339 kr

Adlibris, 42 kr

Adlibris, 42 kr

De två senare är förhoppningsvis lite roligare än den första! ;)

Kommer med "rescensione" sen när jag läst dem :)





Det här är inte en sådan dag

Det finns dagar då man tänker att "det gör inget".

Det gör inget att man kanske inte alltid är den skarpaste kniven i lådan.
Det gör inget att man kanske får en omtenta någon gång.
Det gör inget att man kommer vara den mulligaste på Åhus strand till sommaren.
Det gör inget att den där supersöta killen ser alla andra tjejer utom just dig.
Det gör inget att man inte har den allra ballaste och mest uppdaterade garderoben.
Det gör inget att man alltid är den med de lättaste vikterna på skivstångspassen.
Det gör inget att man alltid är den som aldrig åkt på de där balla solsemestrana. Eller skidsemestrarna för den delen.
osv

Men, idag har det inte varit en sådan dag. Det gör visst något!





I want you so bad



Scorett, 999 kr





RSS 2.0