Gratis Spotify Premium!

Låter awesome!! Då kan man dessutom lyssna från sin mobil och slipper all jäkla reklam! Fab!

Kom igen nu hörrni!! Om 6 personer registrerar sig på min länk kommer jag att få det! Sen får ni ockå en länk, lovar att era vänner kommer göra samma sak för er så att ni också kan få det! ^^

Kom igen nu, schybba!! ;)

http://www.gratispremium.com/?ref=764248


God fortsättning alla!!





What a lovely sight!



And, it's mine! Mine, all mine!!!





Morgonstund

God morgon på er alla! :)

Vad konstigt ljus det är ute... Typ... rosa? Hela himlen är rosablå, är det inte då man säger att det ska bli storm? Eller kallt... Fast, kallt är det ju redan? Nog om det!

Morgonstund har guld i mun heter det ju. Och så sant det är! Idag så börjar vi skolan klockan 9, men ändå så masade jag mej upp redan klockan halv sju.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg, eller snarade visade, så har ju mitt dörrhandtag gått sönder och vaktmästaren skulle komma senast idag för att laga det. Och, dom börjar ju jobba redan klockan sju på morgonen så jag fann det säkrast att vara uppe och påklädd vid den tiden, man vet aldrig vem som stövlar in.

Till saken hör ju dock att klockan nu är halv nio och ingen har stövlat in än. Men det kunde ju inte jag veta!

Har dock verkligen tagit vara på denna morgon! Klädde mej och sminkade mej i lung och ro till Rix Morronzoo, gjorde bamsefrukost med yoggi, mackor och ProViva (kan inte leva utan!!) och tog sen en kopp te också.

Satt i soffan med filt och min julstjärna tänd och såg långsamt hur det ljusnade utanför mitt fönster. Passade också på att se gårdagens avsnitt av Bonde söker fru. Det närmar sej ju slutet för denna säsongen och man kan ju säga att programmet har tagit en minst sagt oväntad vändning!

Om 2 minuter ska jag möta Atti där nere, vi ska ha följe till skolan. Låter som vi har jättelångt till skolan! Två föreläsningar idag - en nu på morgonen som jag inte vet vad den ska handla om, sen en i eftermiddag om artikelgranskning och hur man ska tolka olika studier och statistiska samband och statistisk relevans och allt vad det heter, kan det bli tråkigare???

Sen i eftermiddag kommer Sebbe med bussen, då kommer det bli liv i luckan här i min lilla lägenhet! Snart, snart "jullov" - härda ut...

Ha en underbar dag nu, halka inte och använda mössa och vantar! ;)





Misslyckande och lite uppmuntran igen

Sådärja! Då var man hemma igen efter årets sista tenta. Trots att den gick helt totalt käpprätt åt skogen (nej, jag överdriver inte) så drar jag ändå en lättnadens suck. Denna terminen har varit så himla intensiv! Vid detta laget har jag hunnit bli väldigt trött, det känns som jag startade denna terminen som trött. I våras var jag helt slut och mina batterier hann aldrig laddas helt och hållet under sommaren. Nu ska Sebbe komma hit, han kommer imorgon, och sen åker vi gemensamt hem på söndag. Jag längtar så! Då ska jag mysa och fira jul med min familj. Sen är det dags att med förhoppningsvis nya och friska tag ta sig an skolarbetet igen!

Men, det var egentligen inte detta jag skulle skriva om!

Jag hade sällis med Atti till tentan och under tiden som jag stod nere i trappen och väntade på henne så passade jag på att ta en titt i mitt postfack för att se om jag fått några trevliga brev. Där låg dock inga vita sedvanliga kuvert utan inklölad i mitt postfack låg vad som såg ut som en grå hopskrynklad plastpåse. Vad i all världen! Jag tog ut den och fann ett inplastat paket från ingen mindre än Marabou! Dock försod jag med det samma att paketet inte innehåll något choklad (attans) då det var mjukt.



När jag kom hem igen från tentan så var jag såklart tvungen att kolla in innehållet! Och, jag fann det här:



Ett badlakan ! Tänk om det var ett choklad som var så där stort ^^ Då hade jag varit i himmelriket! Men, detta blir perfa till Beach 2011!! Tack snälla Marabou!! <3

Och varför fick jag detta badlakan då? Ja, det undrar jag också! Det stod på paketet att det var ett tack för att jag deltagit i Chokladkoden (kanske lottades bland deltagarna?) för ca tre triljoner år sedan! Ser man på! Det var allt en trevlig överraskning! Inte varje dag minsann ^^

Imorgon ska jag hämta ut ett paket på Pressbyrån, en sak som jag beställt. Vad kan det vara??? ;)

Nu ska jag ta igen mej, äta tacos och äta godis och se på film och förbereda min packning. Imorgon är det full skoldag igen, då kör nya kursen igång med buller och bång!

Ha det så bra mina vänner! Kanske kan bli lite flitigare på att uppdatera nu under jul, jag hoppas det i alla fall. Då kommer det åtminstone hända liiiite mer saker än bara skola!






Idolfinal ikväll - JAAAAAAAY!!!!!

Black Jesus



Singin' na na nana na na!!!

Heart Shaped Box



JAG var också i nirvana ^^ Mumma!

Wherever You Will Go



I want it that way



A Hard Day's Night



Here Without You


<3

White Wedding



Rocks



Fly Me To the Moon



Like a Prayer


Så. Jäkla. Bra!! Gåshuden var total! Och att han sjöng den till sin bortgångna ungdomskärlek - kan det bli vackrare??

Against all odds


Och denna sjöng han till sin döda pappa, sådant berör verkligen...

Enter Sandman


Jag är övertygad om, precis som Andreas Carlsson sa, att denna låten skrevs för Jay, och enbart för Jay - awesome!! Och, vill en kille få mej på fall ska han spela gitarr som Jay gjorde i denna låten - WOOOHOOO!! JAY IS KING!!

In the Ghetto







Ja folks, jag antar att det inte är så svårt att räkna ut vart mina sympatier ligger ikväll??

JAY FOR PRESIDENT!!!





Några axplock ur mina spellistor

Sanna, som är en av mina kursare, gjorde detta inlägg på sin blogg, och nu blev jag sugen på att göra det samma! Håller med där, inte alltid man är full av briljanta ämnen att skriva om (som ni säkert har märkt), men musik funkar ju alltid, i alla fall i min bok! :)

Så här lyder inläggets "instruktioner":
Bläddra fram till låt nummer 6, 12, 24, 48, och 96 i din mobil, MP3 eller Ipod och skriv vilka låtar som finns där.


Väljer att ta låtar både från min iPhone och från min "huvudspellista" på Spotify, då musiken på min iPhone är uråldrig, var ju ett bra tag sen man vågade ladda ner... :O oooopsie... (A)

Nr 6
iPhone: Lars Winnerbäck - Nån annan
Spotify: Timo Räisänen - Sweet Marie

Nr 12
iPhone: Europe - Carrie
Spotify: Dundertåget - Delad vårdnad

Nr 24
iPhone: David Guetta - Sexy Bitch
Spotify: Rasmus Seebach - Natteravn

Nr 48
iPhone: Artmade - Sister
Spotify: The Killers - Spaceman

Nr 96
iPhone: Linkin Park - Place for My Head
Spotify: Petter - Mikrofonkåt

Hej och hå vilket bludder av en massa olika musik som det blev! Kan säga att jag hatar Europes låt Carrie, vet inte varför jag har den...? De andra gillar jag, gillar väldigt många olika sorters musik så det ger nog en hyfsad sammanfattning av vad jag lyssnar på skulle jag tro...


Lars Winnerbäck, Borgholm 2010





Hinner inte, orkar inte...

Tenta på onsdag. Fysiologi. 15 hp. Typ den tyngsta kursen hittills, bortsett från biokemin som var på lika många poäng.

Så gissa vad jag gjort idag? Var det någon som sa tentapluggat? Men, det är ju alldeles rätt!!

Har dock inte hunnit med riktigt lika mycket plugg som jag önskat och som står på mitt imaginära schema... Jag har nämligen blivit sjuk. :(

Detta kommer bli ett riktigt klagoinlägg. Men jag mår skitdåligt. Apont i halsen vilket innebär att jag i princip levt på te hela dagen... Och Panodil. Huvudvärk, troligen feber, ömmande lymfkörtlar, ömmande hud... You name it. Ja men ni vet, en traditionell förkylning.

Men vad jag INTE har tid och ork för detta nu!! Nu måste man vara på topp om det så ska finnas en minimal chans att klara tentan på onsdag...

Ska försöka sluta klaga nu i alla fall. Det blir gårdagens avsnitt av Bonde plus lite kvällsmat som jag ska försöka pilla i mej... Sen lär jag nog gå och bädda och dra igång en film och hoppas att jag vaknar imorgon och inser att förkylningen bara var en ovanligt verklig dröm...

På tal om drömmar - inatt så drömde jag att sångaren i Takida tagit anställning på Kalmarhem. Fråga inte.





Ooooopsie!










Som den Idol-nörd jag är...

...så följer jag dessa romansrykten om Minnah och Jay med stort intresse! Eller ja, det kanske var en överdrift, mitt största intresse just nu är att klara tentan på onsdag! Men nog har jag läst och kollat på klipp... Och ja, det verkar ju vara sant, så antar att det bara är att gratulera de lyckliga tu! Alltid trevligt när folk hittar kärleken, synd bara att det blev som det blev med Jays sambo/exfru/blivande fru eller vad hon nu är. Fast, vad vet jag om den saken egentligen?

Kändes bara som Jay och Minnah är ett något otippat par? Eller?

Fast det är klart, efter Jays framförande av Enter Sandman...



...så förstår jag ju Minnahs känslor helt och fullt (^^) som dessutom känner honom på ett privat plan, kan ju inte bli fel där ;) Och Minnah verkar vara en jäkligt skön person hon också!


Två värdiga vinnare imorgon båda två! Och, om dessa rykten nu är sanna så känns det som båda två kommer få ta del av segern vem som är röstas fram till vinnare... ^^

Kan spekulera om detta i evigheter! Men, sååå intresserad av det hela är jag inte, undrar bara om det kommer påverka utgången imorgon? Eller åtminstone ta lite av fokus från deras framträdande, i alla fall så kommer jag att överanalysera hur de är mot varandra imorgon, sånt är så spännande tycker jag, tiihii. Fånigt, jag vet X)

Nej, back to fysiologiplugg!!





♥ Del 4 – Det här åt jag idag.

Oj, åter igen har jag varit sämre än sämst på att uppdatera... Men, jag tror ni ska vara glada! Jag menar, att "tvingas" läsa om skolarbete, skolarbete och åter skolarbete är hur kul??

Hur eller hur, här kommer del fyra av de totalt 30 ointressanta (?) fakta om mig!

Det här åt jag idag:

Frukost
- Proviva jordgubb
- Yoggi blåbär/banan/vanlij
- Macka med ost o paprika
- Macka med skinka o paprika




"Lunch"
- Student-te från Gerdas
- Choklad




Mellanmål?

- Clementiner!!



Kvällsmat
- Tacos!!
Hade i köttfärs, grön paprika, majs, tomat, salsasås och gräddfil - a winner!





Fy faaasen vilket ointressant inlägg!! Ber om ursäkt! Ajja, det stod ju med på listan så I'm not to blame!! ;)

Och för allas intresse (?) så kan jag ju informera er om att sekunder (minuter?) efter att fotot på temuggen togs så for den ut och allt te flöt ut över halva lägenheten kändes det som. But folks, no worries, jag hällde upp nytt te, jag ljög alltså inte för er! ;)





RSS 2.0